Àfrica Padel La Copa va sortir bé aquest cap de setmana al club de Tunis. Certament, pertorbats per la prevenció de la salut, els jugadors van respondre presents.

Recordem aquest patró de competència. Un club de diversos països africans que s’uneixen a una competició per equips anomenada Àfrica Padel Copa.

El 2019 és l’any de la primera edició al Senegal, el 2020 va reunir artistes a Tunis al club Olympysky.

Les restriccions sanitàries davant del coronavirus no van evitar que es produís l’esdeveniment, però les dificultats de trànsit aeri van impedir l’arribada de Sud-àfrica i van reduir l’estada de Guinea Equatorial.

Al final, 4 clubs, el Senegal amb el club Saly, Tunísia amb el club Olympysky, Egipte amb el Go Padel i el Marroc amb el club Nacho Payan.

Direcció de les semifinals, amb 2 resultats clars en paper, però molt bones reunions que van permetre comparar l’estil de joc de cada país. El Marroc va guanyar 3/0 contra Egipte i Tunísia va dominar Senegal per la mateixa puntuació.

Final entre Tunísia i el Marroc. Tunísia com a campió i a la seva terra comença amb avantatge i confirma. Puntuacions finals molt ajustades. Partit 1: 6/4 6/4, partit 2: 6/3 6/4 i partit final: 7/6 6/7 6/4

Un esdeveniment que va atreure la curiositat dels tunisians que van fer difusió i van arribar en nombre per animar a tots aquests jugadors en un ambient tipus Copa Davis.

També es van programar altres partits i es van haver de cancel·lar, com el Campionat per equips d’Àfrica, una competició de parelles i els partits d’exhibició femenina.

Enhorabona al club Olympysky i l'any vinent per un Àfrica Padel Copa més completa amb l'arribada de dones i, sens dubte, més clubs.