10 anys de col·laboració entre Head i la ciutat de les raquetes de neu

Des de fa deu anys, la marca austríaca Head és soci de la “ciutat de la raqueta” de Madrid. Aquest lloc és com la meca del tennis i padel, presentació.

Un enorme projecte que va veure la llum fa una dècada. A Madrid, la “ciutat de la raqueta” va ser creada per Koki Martí. Aquest empresari va apostar per un lloc on els entusiastes de padel i es podia trobar tennis. Per a l’ocasió, aquest lloc necessitava estar acompanyat per un especialista, i ho és Head que va emprendre l'aventura.

10 anys després, Head sempre està present, proveïdor de pilotes de tennis i padel des del centre, assessor tècnic fins als diversos jugadors, i sovint patrocinador dels torneigs o circuits oferts.

Avui, la ciutat de la raqueta és de visita obligada. 20 pistes de tennis cobertes i exteriors amb un centre que pot allotjar 1 persones. 500 jutjats de padel, coberta i exterior amb una central que té capacitat per a 800 persones. Per acollir diversos esdeveniments, el centre ofereix sales de reunions, espais dedicats a empreses, botigues, àrees de restauració, piscina, terrasses, en definitiva, un lloc on passar una bona estona relaxant-se, oci, amb amics, companys de feina i família.

Aquest club acull els campionats d’Espanya per a adults i nens. Un lloc que tanca un primer capítol amb distincions i que preveu un capítol II molt més emocionant, sempre al costat Head.