Sota un bonic sol i una temperatura estival, setze equips locals es van reunir aquest darrer cap de setmana (15 i 16 de setembre) al Tennis Club de Valras-Plage per jugar un torneig de PADEL de la categoria "P100".

Aquest torneig es classifica per a la fase final del "Nacional Padel Cup ”que tindrà lloc a finals d’octubre al Cap d’Agde. Els participants van donar-ho tot durant dos dies donant una molt bona visió d’aquest esport espectacular i en creixement. Les reunions s'han multiplicat, en un intent de guanyar l'entrada per a la final. Depenent de la classificació, els jugadors (confirmats o novells) s’enfrontaven en formats curts. Per tant, els jugadors menys experimentats van poder enfrontar-se a adversaris més experimentats.

Al programa de dissabte, partits ininterromputs de 9 a 00 hores.

Les finals, jugades el diumenge al matí, van donar lloc a partits molt disputats i d’alt nivell! Les primeres llavors van guanyar sense esgarrifar-se i van pujar a la final.

Per a les dones (malauradament poques inscrites), la victòria recau en la parella ILARDO / MAULET Per als homes, la final es va oposar a JM LAGLOIRE / F. Membres de GUIRAL del Club de la Vière, a la parella O.ANDRE / J. FREEMAN. La victòria va ser, lògicament, per al primer nominat. Van superar els seus oponents gràcies al seu sentit del joc i al seu coneixement de la competència. El joc va emocionar als nombrosos espectadors presents.

El M. SERIN / R. FERRER guanya la categoria Mixta.

Tots els participants i el club estan molt satisfets amb aquesta primera edició de NPC que va tenir lloc en un ambient festiu i amable, aquest és també l’esperit PADEL.

Tot va acabar al voltant d’un deliciós bufet.

Per a tota la informació sobre formació i escola de PADEL, poseu-vos en contacte amb l’instructor Olivier ANDRE al 06 32 67 19 20.