3r pas Padel Infinity Tour: "Un entorn magnífic"

Durant el cap de setmana del 4 i 5 d’abril, el 3º Pas de Padel Infinity Tour s’ha establert a Saint-Cyprien.

recordar que Padel L’infinit és l’1segles organització ofereix des de fa diversos mesos padel al sud-oest. El seu fil conductor: padel, competència i convivència

El torneig va reunir no menys de 40 equips de tot el sud de França (Perpinyà, Tolosa de Llenguadoc, Castres, Carcassona, Marsella i Aix). Fins a llavors faltava una categoria i finalment es va proposar: La categoria dona. En total es van oferir 5 categories al Club Saint-Cyprien al Grand Stade les Capellans, que ofereix un entorn realment únic per jugar a França amb 3 bells camps.

Els partits de grup van començar a les 9 del matí, un dissabte més! Però el temps i el bon humor eren presents. El Padel Infinity Tour va optar per una configuració de torneigs molt interessant, ja que es garantia que els jugadors jugaran diverses vegades, fins i tot arribar a la final el dia següent si la parella va acabar la darrera a la seva piscina el dia anterior. Original…

Diumenge, són les fases finals i alguns equips van fer grans moviments: sortir de la pista, amortiment retro o amortiment. Els espectadors que van acudir en gran quantitat a aquesta competició van quedar encantats.

Revisió de cap de setmana:

La parella Ricardo Del Alzaa / Romain Lefaure va guanyar per 9-5 a Benoit Dotte i al seu fill Clément (només 13 anys) a la final de la categoria d’iniciació masculina.

Aquests mateixos finalistes van guanyar la categoria mixta / familiar contra Eric Boyer i el seu fill (de 12 anys) amb una puntuació de 9-4.

La categoria que reuneix més equips: la categoria intermedia masculina. Laura Clergue i Audrey Casanova arribaran a la final contra Bastien Blanqué i Mikael Lapeyrade. Dibuixa entre aquests dos parells. És una innovació de Padel Infinit.

En categoria femenina, a les semifinals, la parella Déborah Alquier / Marta Jiménez va vèncer a Sandra Dalain / Line Meites per 9-5. La parella Audrey Casanova / Laura Clergue guanya el seu partit contra Mai Vo / Fabienne Vidal pel marcador de 9-3.

La parella Paca, Audrey Casanova / Laura Clergue, va guanyar finalment amb certa dificultat contra la parella “Hispano-Castraise” Marta Jiménez i Deborah Alquier 6-2 7-6 (7-2). Un final molt maco.

Finalment, la categoria Advanced Male finalitza amb una final entre el Perrier Kévin Tournemire / Christophe Perrier contra el Toulouse Mikael Lapeyrade / Bastien Blanqué que va eliminar en el procés a parelles com l'ex Carcassona François San Miguel i André Gaubert (9-5) recent guanyadors del 2nde Etapa de Bordeus, o fins i tot una parella de Perpinyà molt prometedora a la semifinal, Jean-Pascal Pellicer / Jean-Baptiste Lamontagne, al tie-break 9-8.

Finalment, fou Toulouse Blanqué / Lapeyrade qui guanyà a la final contra el Perpinyà amb un ajustat marcador de 6-3 7-6 (8-6)

Per obtenir informació: el pas següent Padel Infinity Tour tindrà lloc del 23 al 24 de maig de 2015 al Tennis Club de Bordeus.