6 capítols del Campionat de França Interclubs de padel Nacional 2 vist pel Jardí!

Grégoire Tapin ens permet reviure des de dins la formidable aventura del Jardí, el club Rennais, durant els primers Campionats Interclubs de França de padel Nacional 2.

Petits recordatoris...

Al maig, els campionats autonòmics interclubs de padel, amb l'objectiu d'alimentar les futures divisions nacionals. Acollint aquests campionats regionals a casa, Le Garden va veure guanyar el seu primer equip femení en un ambient boig. La cirereta del pastís, l'equip masculí també va quedar primer i, per tant, també es va classificar per al campionat de França de 2 seleccions que va tenir lloc el cap de setmana del 15 d'octubre a l'Urban. Padel de Carquefou.

Hi van ser 8 equips de la conferència oest: St Jean de Monts, Tours, La Rochelle, Rennes, Caen, Arcachon, Palavas i Sète. Els 2 equips finalistes han assegurat l'ascens a Nacional 1, la resta d'equips es veuen obligats a tornar aquest any als interclubs autonòmics.

La Teste va guanyar la final contra La Rochelle i Sète va guanyar el partit per la tercera plaça contra el Garden Rennes.

Si el resultat no va ser el desitjat, segur que l'equip que va representar la Bretanya voldrà tornar-hi l'any vinent.

Presentació dels jugadors

El club presenta el seu "Dream Team" que va anar als campionats de França de padel :

• Vincent Sapène, 74è jugador francès, va ser el nostre capità local. Té un joc tan fluid que es pensaria que padel és fàcil de jugar!
  • Justin garnier, “el professor” de classes particulars al club! 81è jugador francès, és el segon top 100 que conforma l'equip Bretagne.
  • Maxime Vimard , una mà excepcional i una escala fenomenal! 137è jugador francès, forma parella complementària amb  Pierre Lambard, la nostra incansable màquina de guerra i 192è jugador francès!!
  • El nostre Pol d'Amiens Simon Malinowski , un personatge emblemàtic del club amb físic de maratonista també formava part de l'equip!!
  • El nostre recluta, i no menys important:  Lucas Pouille. Tennista que va assolir el 10è lloc mundial el 2018 i va assimilar el 300è jugador francès a padel, Lucas ha vingut a reforçar les files del Jardí!
  • Els dos últims jugadors són una parella mítica del Jardí: Neil MacLean, el nostre argentí-bretó classificat 324è i Fabrice Lory, el nostre divin calb, jugador francès 724è.