Adrien Maigret és un jugador especial en el panorama de padel francès. Aquest jugador amb un joc atípic i que no té la llengua a la butxaca té ambició amb, al visor, el global a dubai.

"Bo i menys bo"

Padel Magazine : Podem dir que Adrien Maigret torna seriosament als negocis el 2022?

Adrien Maigret : Mai no vaig frenar realment encara que hi hagués, és cert, un passatge on estava una mica menys motivat.

Quan ens vam separar amb Benjamin Tison, òbviament vaig tenir problemes per trobar els resultats i l'osmosi que podia existir entre ell i jo.

Volia invertir el 100% jugant internacionalment i anant a Espanya. Avui veiem cap a on el va portar això. Avui és, amb diferència, el millor jugador francès i ha aconseguit la proesa de participar en els quadres principals de la World Padel Tour. 

Però tampoc es pot dir que vaig deixar de jugar a França. És cert que no vaig jugar a tornejos internacionals, però sí que vaig participar en els principals esdeveniments francesos. I els resultats allà han estat força bons.

Padel Magazine : Des de Ben, diversos socis amb alts i baixos...

Adrien Maigret : Després de Ben, vaig jugar amb Robin Haziza, vam tenir una temporada curta junts a causa del Covid. Ens vam separar perquè les nostres ambicions personals no eren les mateixes.

Després amb JT Peyrou, vam alternar el molt bo i de vegades el molt dolent. Recordo el torneig de Perpinyà, el Club du Mas P2000 on no estàvem bé. M'havia molestat una mica l'organització, que després em va costar molt per a la selecció de França. Estàvem sortint dels campionats d'Europa a Marbella abans d'aquest P2000 on havia guanyat dos partits decisius. I potser havia deixat alguns impulsos nerviosos i físics a Espanya.

I després també podem parlar de la mala actuació durant el Campionat de França. Vam perdre un partit que no volíem guanyar, i ho vam fer tot per arribar ràpidament a casa... Però també hi va haver molts aspectes positius, vam fer grans actuacions en un FIP a Itàlia i al circuit APT . A cada aparició a França al P1000, vam guanyar amb força facilitat. Malauradament, molts només recordaran el negatiu. Però jo no.

ADrien Maigret

"Perpinyà em va costar el meu lloc a l'equip de França"

Padel Magazine : La no selecció a la selecció francesa, és segons vostè pel P2000 de Perpinyà?

Adrien Maigret : Clarament em va costar la selecció a l'equip de França. Tanmateix, a nivell esportiu també hem fet molt bons partits amb JT, així que no hem de llençar-ho tot.

Crec que a Perpinyà durant el P2000 al Club du Mas, les meves paraules no van agradar a la FFT. La forma no era bona. Però en el fons, crec que tenia raó. Hi ha d'haver un terme mitjà. Hem de dir quan les coses es fan bé, però també hem de dir quan les coses estan menys ben fetes.

Per a Roland-Garros, vaig ser el primer a dir com d'increïble era. Els tornejos posteriors també estaven molt millor organitzats, la FFT ha evolucionat.

En el formulari, em vaig disculpar, però no en el fons. Crec que aquest és el motiu principal de la meva no selecció. Lamento que el meu passat com a jugador irreprochable de la selecció de França no em defensés en aquell moment. Tothom comet errors.

Va ser una decisió extraesportiva i no esportiva. Jo havia de ser un dels vuit. Ara està digerit, no culpo a ningú.

Avui és un nou alè amb un nou entrenador. Vaig fer molt bons partits. Em vaig involucrar més en tornejos internacionals. Crec que marca totes les caselles.

ADrien Maigret

"El canvi de projecte de Scat pot afectar el meu any"

Padel Magazine : Has anunciat que jugaràs amb Jérémy Scatena el 2022...

Adrien Maigret: Em vaig apuntar amb Jérémy Scatena a França per jugar els P2000 i els campionats francesos el 2022.

Yann Auradou i Jérôme Inzerillo estaven interessats en que juguéssim junts a tots els tornejos (França i internacional), però vam fer grans partits amb Scat. M'agradava jugar amb Jérémy. Sempre ens hem portat bé en els esdeveniments internacionals i era nou per a mi jugar per la dreta.

Malauradament, durant l'any, Scat va canviar de plans. Va estar als tornejos de l'APT i ara vol fer tots els FIP. Balanç no va complir els seus compromisos sobre el P2000 a Perpinyà i París. Vaig jugar amb JT a Perpinyà, però em vaig lesionar just abans del torneig...

A París, el Jérémy em va enviar un soci espanyol, Jose Gaspar, per substituir-lo i fer el P2000 des Pyramides amb ell. No tinc cap problema amb el Jose, però jugo amb afecte i podem dir que les condicions no són òptimes. Sobretot perquè no parlo castellà i no ho sé. També allà, un torneig no tan evident encara que fem una semifinal.

Només estic decebut amb la nostra associació o millor dit la nostra no associació amb Scat. Ho vaig acceptar tot per ell: passar per la dreta, fer només els quatre P2000 i el campionat de França. I avui, no sé ni si farem el campionat de França junts. Potser voldrà jugar un FIP en aquestes dates. Si és així, intentaré jugar amb un altre jugador. Ja ho he comprovat amb la FFT. Puc demanar a wild-card. Però vaja, no és fàcil perquè hauria de fer parella amb algú que no participés a les regionals.

Padel Magazine : Estàs enfadat amb Jérémy Scatena per no haver jugat aquest any?

Adrien Maigret: Crec que en Jérémy també és víctima de tots aquests circuits que evolucionen ràpidament amb inversions improbables. Mireu els mons, un dia ens diuen que serà a Espanya, i l'endemà que tornem a Qatar. I ara, finalment, a Dubai. Podem veure que segueix sent molt inestable.

De sobte, els jugadors van tenir problemes per seguir. Per això entenc a Jérémy que ara dirigeix ​​la seva carrera al circuit de la FIP. Però també està jugant amb el meu futur a la selecció francesa. No m'agradaria que l'entrenador Pablo Ayma em culpe per falta de rendiment o de competitivitat per tot això. Encara que sense ell tingués bons resultats de totes maneres.

Vull demostrar a l'entrenador que pot comptar amb mi.

Padel Magazine : Així que et vam veure jugar amb altres jugadors francesos...

Adrien Maigret: Està clar que aquest any, realment no tinc parella. He jugat amb molts jugadors, però és bo tenir aquesta característica i poder jugar a esquerra i dreta i amb diversos tipus de jugadors.

Vaig tenir l'oportunitat de treballar amb Bastien Blanqué a Roland-Garros. La FFT, que agraeixo de nou, ens va concedir una wild-card taula i vam fer un torneig increïble guanyant aquest primer partit al central de Roland. Va ser un dels millors partits de la meva carrera.

Amb Bastien ens portem bé i hem fet grans coses junts a França i al circuit de la FIP.

ADrien Maigret

“Els meus punts forts: el meu joc atípic, la meva capacitat per jugar a dreta i esquerra”

Padel Magazine : Tens un joc atípic, aquesta és la teva major qualitat?

Adrien Maigret: Tinc un joc atípic, em projecto ràpidament endavant. Quan faig equip amb Bastien, que domina perfectament el joc defensiu, em permet projectar-me ràpidament endavant i centrar-me en el joc ofensiu, que és el meu punt fort.

Tinc referents a la dreta amb molt bon nivell de joc, he fet molt bons partits a la dreta. Així que tinc un nivell satisfactori a la dreta però crec que estic millor a l'esquerra.

Padel Magazine : Un dels teus punts forts és finalment poder jugar amb diversos socis...

Adrien Maigret: Sempre he tingut la característica de jugar amb molts jugadors. Vaig tocar amb Benjamin Tison, amb el meu germà Julien, amb Yann Auradou, Johan Romanowski, Fred Pommier, Maxime Forcin, Robin Haziza, JT Peyrou, Julien Seurin... i molts altres.

Els meus millors anys van ser amb una parella fixa, però també està bé canviar.

És encara més difícil unir-se a l'equip de França en aquestes condicions? Abans estava segur que em portarien. Ara és diferent. Aquest any donaré el 120% a Barcelona per les pràctiques i mostraré el millor de mi mateix.

Cada cop hi ha més jugadors que entren al camp padel, els joves fan projectes a Espanya. La competició és molt més gran, això és segur, però estic motivat per ajudar l'equip francès si em necessita.

Padel Magazine : Com està organitzat el teu final de curs?

Adrien Maigret: Veurem amb Bastien si podem evolucionar junts.

També em vaig posar en contacte amb Dylan Guichard. Té molt marge de millora. Crec que pot jugar molt bé. Em vaig posar en contacte amb ell per provar uns quants tornejos. Jugarem al Toulouse P1000 el cap de setmana del 24/25 de setembre.

Franck Binisti

Franck Binisti descobreix el padel al Club des Pyramides el 2009 a la regió de París. Des de padel forma part de la seva vida. Sovint el veieu recórrer França anant a cobrir els principals esdeveniments de padel Francès.