Aquesta setmana té lloc a Barcelona un torneig “Gran Slam” (màxima categoria del torneig). padel Ocata. 1000 € per als guanyadors de la taula masculina i 750 € per la taula femenina, cosa que significa que hi són presents tots els millors jugadors del circuit català.

El primer equip que va entrar al torneig, Jeremy Scatena i Robin Haziza, va perdre contra dos 25 millors jugadors catalans a la primera ronda. No s’enfrontaran al número u del circuit català, Enric Sanmarti, que els esperava a la segona ronda.

Pel que fa a les dones, esperem impacientment la primera ronda del nostre vigent campió francès Alix Collombon i la seva parella espanyola Sarah Pujals.

Després de la seva derrota a la classificació per al WPT de Saragossa, estaran disposats a demostrar que va ser només un petit enganx en la seva llista de progrés cap a la primera posició del rànquing mundial.

Seran cap de sèrie número 4, en una taula molt dura amb diversos 50 millors jugadors de WPT.

Ens veiem dilluns padel magazine per conèixer els resultats finals d’aquest torneig.