Aquest diumenge es va celebrar la final masculina del Fip Jaén Gold 2021 contrari Antonio Fernández Cano - Jose garcia diestro à Lucas Campagnolo et Lucas Bergamini.

Després final femenina guanyada en 3 sets per Victoria Iglesias i Mari Carmen Villalba, els espectadors presents a la Central de l’hotel HO de Jaén van poder gaudir d’un nou partit en tres sets!

Pincho Fernández i José Garcia Diestro encara van tenir un gran partit, però aquesta vegada van ser els brasilers els que van ser els més forts al final a guanyar per 6-2 / 6-7 / 7-5. Una reunió excel·lent que arriba perfectament per concloure un torneig de molt alt nivell.

En guanyar un torneig a Andalusia, Campagnolo i Bergamini guanyen 80 punts que podrien resultar molt valuosos en la cursa per a la Final Mestra 2021. Si, òbviament, formaven part de les parelles favorites, podem dir que no van tremolar durant tota la competició al dominar diverses parelles molt prometedores com, per exemple, Francisco Gil Morales et Sergio Alba Sánchez.

Eliminat a Alacant el 1/16 contra els despietats Tello i Chingotto i a la final de 1/8 a Madrid contra Tapia i Lima, podem pensar que aquesta victòria arriba en el moment adequat per augmentar la confiança de “los Lucas” en un pocs dies l'endemà World Padel Tour que té lloc a Vigo.

Una cosa és certa, no han dit la seva última paraula i tenen la intenció de tornar amb força per titllar els seus oponents i demostrar que ells també són temibles.

Font: Lloc web FIP