França que brilla al Us Open

Padel Magazine - El padel es desenvolupa a França, però la seva imatge com a nació de França padel també. I ho devem, almenys en bona part, a Nallé Grinda, que va guanyar l’Open dels Estats Units Padel aquest cap de setmana a Miami. Tot i això, va estar lluny de guanyar-se. El US Open va donar així la benvinguda als millors equips dels Estats Units. I per si no n’hi hagués prou, els professionals d’Espanya, Argentina i Mèxic van dificultar la seva posició en aquests Estats Units.

Llavor número 8, la parella francoamericana composta per Nallé Grinda i Wayne Boich va aconseguir un gran cop deixant la llavor número 1, la parella Argentina Trevisan i Conselo 6-3 7-5. Alguns diran que va ser la final abans que arribés el moment, ja que la parella Grinda / Boich va viatjar la resta del torneig sense problemes.

Per tant, la resta del torneig ha anat amb més fluïdesa. A la mitja part, la parella francoamericana va vèncer Danny Encinas (Xile) i Pablo Beltramino (Argentina) el 6 / 2-6 / 3.

Recordeu que Encinas va guanyar l'última etapa del circuit nord-americà amb Nallé Grinda, però el seu canvi de parella serà fatal.

La final, per tant, es va oposar al sembrat n ° 2 compost per Pippo González (29e  Jugador argentí) i Ivan González (jugador del Madrid) a la parella francoamericana Grinda-Boich.

Esperàvem una lluita dura, però els menuts van prendre immediatament el control de la xarxa i van liderar el 4/0. Grinda i Boish no van permetre que la parella contrària tornés al joc. En el control, va guanyar el torneig per una puntuació de 6 / 1-6 / 3.

La victòria permet a Wayne Boich aconseguir una plaça a la selecció nord-americana per als Campionats del Món a finals d'any a Palma de Mallorca.

L’altra informació del cap de setmana és l’anunci de la creació de 2 nous clubs de padel a Miami per al gener del 2015. Un club de vuit pistes al cor del centre de la ciutat (el districte empresarial més important de Miami a Florida) i sobretot un club de 8 pistes fantàstic al barri de primera línia de platja de Coconut Grove.

Nalle Grinda torna ara a França per participar al circuit francès i als torneigs internacionals d’Aix, Sophia i Mònaco amb l’objectiu del torneig de selecció per als campionats mundials de final d’any ... Finalment, si França ho pot fer. participar.