Hem entrevistat Jérôme Inzerillo, que evidentment està encantat amb el seu primera selecció de l’equip francès. Estarà present al Campionat d’Europa de Marbella, del 28 de juny al 4 de juliol.

L’entrenador del Club des Pyramides - Player's Academy repassa aquesta nova aventura.

"Més que un comodí"

Padel Magazine : En primer lloc, us sorprèn la vostra selecció en comparació amb el fet que teniu menys experiència que altres en aquest esport, com ho demostra la vostra classificació?

Jérôme Inzerillo: No m'estranya la rapidesa amb què em vaig donar l'oportunitat de ser seleccionat.
No m'agrada parlar de classificació perquè per a mi no hi ha cap relació entre la meva classificació i el meu nivell de joc. L'única diferència és el nombre de torneigs i el nombre de punts que tinc, sinó el meu nivell forma part del millor ... La prova que no he estat seleccionat segons aquests criteris. Crec que estic on hauria d’estar, ni més ni menys ...

Padel Magazine : Al vostre parer, el curs de selecció va ser decisiu en la presa de decisions d'Alexis Salles?

Jérôme Inzerillo: Crec que les pràctiques van ser la continuació del que he estat fent des de fa un any i mig en termes d’implicació i progrés. Vaig demostrar al tècnic que pot confiar en mi i que puc ser més que un comodí amb la meva experiència passada en el millor tennis.

Gourre Scatena Maigret Inzerillo França equip pràctiques 2021

Padel Magazine : Alexis Salles ha associat diversos jugadors. Preferències?

Jérôme Inzerillo: Em vaig sentir bé amb tothom, tots tenen estils de joc diferents, però vaig poder adaptar-me a cadascun d'ells ... Poca preferència per Johan (Bergeron), perquè m'agrada molt com gestiona el partit i la seva tranquil·litat.

Padel Magazine : Imaginem que està decebut perquè Max Moreau, el seu company, no formi part de l'aventura?

Jérôme Inzerillo: M’hauria agradat que Max fos seleccionat i pogués jugar en aquest equip, però les condicions no eren les adequades perquè s’unís al grup. Espero que hi sigui per als campionats del món.

"Regala tot el que passi"

Padel Magazine : Lluiteu per ser un dels imprescindibles entre els 6 primers? 

Jérôme Inzerillo: Crec que el sisè lloc es jugarà entre Thomas Leygue, JT Peyrou i jo. I fins i tot em dic que el tercer parell no és fix. Podem tenir sorpreses. Hi ha 3 jugadors per a 4 places!

El meu anàlisi és que els millors entraran al camp i hauran de donar tot el que passi, la victòria o la derrota, però en qualsevol cas estarem preparats per jugar, passi el que passi.

Padel Magazine : Al tennis, eres al jove equip francès. Avui ho feu a padel, i entre gent gran ...

Jérôme Inzerillo: Sí, és un somni que realitzo en 2 esports diferents, ja he estat seleccionat per a tennis en totes les categories de joves amb títols de campió d’Europa i campió del món júnior, però encara hi ha coses fantàstiques per assolir en sènior i a padel. És un orgull més portar la samarreta blava i representar el vostre país!

l'equip Padel Magazine intenta oferir-vos des del 2013 el millor de padel, però també enquestes, anàlisis per intentar comprendre el món de padel. Del joc a la política del nostre esport, Padel Magazine està al vostre servei.