L'equip francès de padel haurà de fer sense Jessica Ginier per al Mundial de Dubai, la falla d'un maluc no restaurat del tot. La lionesa ens promet la seva remuntada al 100% per al 2023. Mentrestant, espera poder "un cop” durant els campionats de França amb la seva parella Lucile Pothier.

"Una lesió m'impedeix donar el màxim"

"He tingut un cop de maluc des del part. No puc jugar diversos partits el mateix dia. El maluc està danyat, No estic al 100%.

Per això, li vaig dir a en Robin (la capitana de l'equip femení francès) que de moment, volia suspendre la meva carrera a la selecció de França.

Però compte, tinc la intenció de tornar amb l'esperança de trobar l'equip de França el 2023! Aquest és clarament el meu objectiu. El plaer allà és molt intens, i sé que tinc la capacitat de tornar i trobar el meu millor nivell".

Jessica Ginier Lucile Pothier

Pràctiques massa aviat

“Les pràctiques de l'equip francès a Barcelona i després els mons a Dubai van ser massa. Crec que físicament no hauria estat la millor opció per a mi. El meu Jo també hauria trobat a faltar el meu fill, i si mentalment no estic al 100%, no puc donar el millor per l'equip.

Tenint en compte la competició de l'equip, segur que tenim altres jugadors que faran la feina de manera meravellosa.

No sóc capaç d'encadenar diversos dies padel ara mateix. Així que fer-ho durant el curs hauria estat impossible, sobretot perquè a les pistes hi ha previstes moltes hores.

De moment, quan en encadenen massa padel, llavors tinc dolor al maluc. Encara que el cor estigui a les pistes amb les noies, és més prudent prendre-se el temps.

Vola de revés de Jessica Ginier

Objectiu 2023

“El meu objectiu és clar l'any vinent. Vaig estar motivat, fins i tot aquest any. Vaig agafar d'hora. No renuncio a la selecció de França, al contrari. Però de moment, encara és una mica aviat.

Entreno de totes maneres. No he parat del tot. Compte noies, ja vinc! (Rialles)

Tinc a la vista els campionats de França d'aquest any. Espero que la seqüència de partits no sigui massa dura. Amb Lucile (Pothier), esperem fer alguna cosa. No ens posem objectius. Però sé que podem estar entre els quatre últims. Ho posarem tot al seu lloc per arribar-hi, serà interessant.

Celebraré el meu 30è aniversari durant els campionats de França, així que espero que les noies estiguin preparades perquè no faré cap regal. D'altra banda, accepto regals amb gust (Rialles)."

Franck Binisti

Franck Binisti descobreix el padel al Club des Pyramides el 2009 a la regió de París. Des de padel forma part de la seva vida. Sovint el veieu recórrer França anant a cobrir els principals esdeveniments de padel Francès.