L'exjugador de la selecció de França de padel, Laura Clergue, tornarà a les pantalles. No com a jugador de moment, sinó com Comentarista de Canal + del Mestre de World Padel Tour que tindrà lloc a Madrid del 16 al 19 de desembre a Madrid.

Dans la seva publicació a Facebook, comenta aquesta gran aventura:

mundial padel Laura clergue 2018Estic molt feliç de poder finalment compartir aquesta gran notícia amb tots vosaltres. Una notícia que em toca especialment, amb la qual realment no m'atreviava a somiar. el padel Abans m'ha donat experiències increïbles, però aquesta encara és una mica més especial per a mi. Per veure el padel agafar progressivament l'escala que es mereix a França és molt commovedor per a tots aquells que creuen en el seu potencial des dels seus inicis, i estic orgullós de poder-lo acompanyar avui en un pas tan important: els seus primers passos a la televisió.

Gràcies a CANAL + per confiar en mi per aquesta primera emissió del World Padel Tour a França. I encara que segur que no em sentiré orgullós a poques hores del directe perquè és la primera vegada que ho faré, prometo fer-ho amb el cor, sempre per transmetre't millor la passió que Tinc per aquest esport i això fa que sigui tan bo des de fa 8 anys.

Le World Padel Tour es retransmetrà a Canal + a partir de la Final Màster que tindrà lloc del 16 al 19 de desembre a Madrid. Tindria l'oportunitat de poder comentar en directe des de Madrid (si el covid ho permet és clar), de poder tornar a la meva ciutat d'adopció, de trobar l'ambient dels tornejos i de poder compartir-ho amb vosaltres. a França. Espero aquest moment amb il·lusió, perquè és una experiència que sé que quedarà gravada a la meva memòria.

Estic molt content de compartir aquesta experiència amb Sébastien Heulot que serà el meu company d'estudi, Robin Haziza et Jerome Inzerillo qui sé que et farà vibrar.

Fins aviat!

Franck Binisti

Franck Binisti descobreix el padel al Club des Pyramides el 2009 a la regió de París. Des de padel forma part de la seva vida. Sovint el veieu recórrer França anant a cobrir els principals esdeveniments de padel Francès.