Apple / Merrien i Gimenez / Michel al terrat de les piràmides

Le Head Padel Open al club Pyramids va correspondre senzillament al seu primer open de padel des de la creació del seu primer camp de padel el 2008. Pommier / Merrien i Gimenez / Michel són els guanyadors d’aquest HPO.

Pomer / Merrien com a patrona

Per a aquest primer torneig, la història recordarà que entre les dones, la final va ser 100% jugadores de les Piràmides. La parella Pommier / Merrien, gran favorita abans del torneig, va mantenir el seu lloc guanyant a la final contra Renvoisé / Binisti 6/1 6/3.

Del gran Gimenez / Michel

Classificat número 1 del torneig, igual que amb les dames, Gimenez / Michel va ocupar el seu lloc en aquest torneig. i va guanyar en 2 sets (6/3 6/4) contra la parella local Rambaud / Binisti.

Una bona final, però ocasions perdudes per als locals que hauran tingut moltes pilotes per fer el servei contrari. La parella Gimenez / Michel no va donar res i va demostrar rigor en els moments de calor com en aquest darrer partit del partit on es porta per enèsima vegada el 30/0 per guanyar finalment el partit i el partit.

Tingueu en compte que la parella Gimenez / Michel representarà la lliga Val-de-Marne per als propers campionats francesos.

Les grans actuacions

Les parelles de les piràmides han demostrat que s’hauria de comptar a partir d’ara i podria començar en els pròxims torneigs durant el Nacional Padel Copa al club Bois d'Arcy el 20 de maig i al club P500 de Pecq.

La parella Azilinon / Lanouguere va arribar als seus primers quarts de final en un torneig aprovat.

Couhault / Legrand aconsegueix una molt bona actuació en arribar a les semifinals.

Gest / Renaud no gaire lluny d’aconseguir el rendiment del torneig en perdre en el súper tie-break contra el número 6 del torneig: Delorme / Lefebvre.