Alejandra Salazar i Ariana Sanchez van guanyar el Campionat d’Espanya 2020, a la final contra Patty Llaguno i Eli Amatriain.

Alejandra Salazar i Ariana Sanchez succeeix Paula Josemaria i Majo Alayeto als Campionats d’Espanya. Els jugadors de Manu Martin van dominar Patty Llaguno i Eli Amatriain 6 / 4 6 / 4 finalment. Patty i Eli, que ja no jugaran junts la temporada vinent, no hauran aconseguit la gesta de guanyar els tres primers classificats de la taula femenina.

Per a Ale i Ari, aquest títol és la culminació d’un torneig dominat durant el qual només van perdre un set, contra els bessons Alayeto, a quarts de final.

A la final masculina que es juga en aquest moment, Galan i Belluati van guanyar el primer set.

Xan és fan de padel. Però també el rugbi! I les seves publicacions són igual de punyents. Preparador físic de diversos padel, descobreix publicacions atípiques o tracta temes d’actualitat. També us dóna alguns consells per desenvolupar el vostre físic padel. Clarament, imposa el seu estil ofensiu com al camp de padel !