Wendy Barsotti, que forma part del grup que volarà al Campionat d’Europa de Marbella, comenta la seva primera selecció per a la selecció francesa.

Una pràctica decisiva

Padel Magazine : Aquesta selecció és la primera per a vosaltres, ho esperàveu?

Wendy Barsotti: Al principi no, ja que només vaig estar present en una tertúlia. No he fet una temporada completa de torneigs a França i pensava que tenia molt a demostrar. Vaig pensar que tenia el nivell per estar al campament, però en anar-hi no vaig pensar que seria seleccionat per al Campionat d’Europa. Però és cert que al llarg de les pràctiques em vaig sentir cada vegada millor i em vaig començar a creure. Em fa molt feliç perquè veig que tinc el potencial i les capacitats per unir-me al grup de França, és molt encoratjador per a mi. 

Padel Magazine : Les pràctiques van ser decisives al vostre parer?

Wendy Barsotti : Això crec. Robin tenia moltes ganes de veure la forma, el nivell de joc, el desig i fins i tot la forma d’estar dins del grup de cada jugador present durant aquest curs. En la meva opinió, la inversió pel que fa a l'entrenament, sinó també a la participació en torneigs.Nota de l'editor: a principis d'any, Wendy va participar en el FIP Star a Nucia i en un FIP Star a Dubai).

"Més qualitats a la dreta"

Padel Magazine : Amb qui vau jugar durant aquestes pràctiques?

Wendy Barsotti : Vaig jugar amb Lucile Pothier, amb qui jugaré el Campionat de França aquesta temporada, però també amb Élodie Invernon, Alix Collombon i Yohan Boronad (Nota de l'editor: en absència de Mélissa Martin i Jessica Ginier, Yohan Boronad va venir a fer el sparring). M’he divertit molt amb totes les meves parelles. Vaig jugar el meu primer partit a l'esquerra i després només vaig jugar a la dreta. Robin em troba més qualitats com a jugador a la dreta que a l'esquerra, cosa amb la qual estic d'acord. A més sé que compta amb mi a l’equip jugador de dretes.

Padel Magazine : Per a vosaltres, hi ha alguna victòria que compti?

Wendy Barsotti: Crec que Robin realment va mirar el nivell de joc i les possibles parelles que podrien treballar per al Campionat d’Europa. Però és cert que durant el partit de dissabte a la tarda em vaig sentir molt bé. Vaig haver de mostrar el nivell que tenia i el meu potencial.

Wendy barsotti francesa padel botiga de mà dreta

 

Voluntat d’anar endavant

Padel Magazine : Quins creus que són els teus punts forts i febles?

Wendy Barsotti: Trobo que sóc un jugador agressiu, que sempre intento avançar perquè ho sóc còmode a la xarxa. Crec que el meu smash també és un punt fort. Respecte als eixos a desenvolupar, crec que encara tinc moltes coses per treballar, ja que fa només dos anys que estic jugant padel. Penso sobretot en el costat tàctic, però també en la meva defensa. Sabent que jugaré a la dreta, crec que tinc molta feina per fer per aquest costat.

Padel Magazine : Amb qui et veus jugant al Campionat d’Europa?

Wendy Barsotti: Em porto bé amb totes les noies. jo no tinc no necessàriament preferiblement. Veurem què decideix Robin. Crec que tinc una bona adaptabilitat amb tots els jugadors en general, així que crec que puc jugar amb tots els jugadors de l’equip.

Padel Magazine : Una paraula per al final?

Wendy Barsotti: Estic molt motivat i orgullós de poder representar el meu país en una competició. És un objectiu que m’he marcat, però sé que això només és el començament d’una nova aventura que comença. Espero amb interès !

l'equip Padel Magazine intenta oferir-vos des del 2013 el millor de padel, però també enquestes, anàlisis per intentar comprendre el món de padel. Del joc a la política del nostre esport, Padel Magazine està al vostre servei.