Juani De Pascual i Gonzalo Alfonso es van classificar per a la final A1 Padel Mestre de Ciutat del Cap. Només van necessitar dos sets curts per eliminar el cinquè cap de sèrie a les semifinals.

Maxi Sánchez Blasco i Andrés Britos no han tingut avui les armes per frustrar els plans dels seus contrincants del dia. Després de guanyar el "joc de torneig" ahir a la nit, els argentins van lliurar aquest dissabte un exemplar molt menys reeixit.

Cal dir que al contrari, els seus compatriotes Alfonso i De Pascual van saber ser molt sòlids, una mica com des de l'inici del torneig. El nou parell d'A1 Padel guanya 6/1 6/3 i demostra que haurem de comptar amb ella aquesta temporada.

Demà és doncs un autèntic xoc que ens espera entre les parelles 2 i 3 del circuit de Fabrice Pastor. De fet, a primera hora del matí, Tito i Tolito havien confirmat el seu excel·lent estat de forma en acomiadar Del Moral / Barrera en dos sets.

Qui guanyarà aquest enfrontament 100% argentí? Inici de la resposta aquest diumenge a partir de les 14:00 hora francesa al circuit de canal de youtube !

Xan és fan de padel. Però també el rugbi! I les seves publicacions són igual de punyents. Preparador físic de diversos padel, descobreix publicacions atípiques o tracta temes d’actualitat. També us dóna alguns consells per desenvolupar el vostre físic padel. Clarament, imposa el seu estil ofensiu com al camp de padel !