Juani De Pascual i Gonzalo Alfonso van guanyar a la final del Màster de Ciutat del Cap d'A1 Padel, convertint-se així en els primers campions del nou circuit de Fabrice Pastor.

Impressionants des de l'inici del torneig, els argentins van tornar a fer una actuació molt forta aquest diumenge. Sense molèsties pel canvi de condicions (la final es va jugar a la pista central exterior), el cap de sèrie 3 va lliurar un primer set molt ben fet.

El segon set va ser molt més tens, Tito i Tolito van aconseguir empènyer els seus rivals al tie-break, però la parella que es veia més còmoda en aquesta competició va poder acabar la feina en els últims instants.

Un èxit 6/2 7/6 que permet a Alfonso i De Pascual convertir-se en els primers campions de l'era A1 Padel. A partir d'ara tota aquesta gent tan bonica podrà descansar una mica abans del Mestre de Sevilla, que comença el 6 de març.

Per a aquells que vulguin veure o tornar a veure la final, això està passant ici.

Xan és fan de padel. Però també el rugbi! I les seves publicacions són igual de punyents. Preparador físic de diversos padel, descobreix publicacions atípiques o tracta temes d’actualitat. També us dóna alguns consells per desenvolupar el vostre físic padel. Clarament, imposa el seu estil ofensiu com al camp de padel !