Ale Galán, el número 1 del WPT va passar a Z5 procedent de Zidane. Després de parlar sobre el futur dels circuits professionals, I a la World Padel Tour i França, ens parla de la seva infantesa i dels seus inicis al padel.

Lorenzo Lecci López: Abans de parlar del Galán del WPT, ens agradaria parlar del petit Alejandro. Com vas començar el padel ?

Ale Galán: “Vaig començar quan la raqueta era més gran que jo! Vaig jugar al camp que hi havia a la residència de casa meva. Jugàvem amb la meva germana, amb altres veïns. Jo tenia 5 o 6 anys. Jo era el més petit de tots i sempre vaig voler guanyar. Vam començar a entrenar una mica més seriosament, i així em vaig enganxar padel.

alba y ale galan
Imatge arkosports

Lorenzo Lecci López: La teva germana Alba Galán és 4 anys més gran que tu. A quina edat vas començar a colpejar-la? (bé si la guanyes...)

Ale Galán: "{Riu} Hi va haver un punt d'inflexió quan vam començar a barallar-nos, i a partir d'aquí vam deixar de jugar junts. Quan vaig créixer i vaig començar a tenir aquesta alçada, vaig començar a vèncer-la!"

Pels seus noms, podem endevinar els seus orígens espanyol i italià. Lorenzo és un multilingüe apassionat de l'esport: el periodisme per vocació i els esdeveniments per culte són les seves dues potes. És el cavaller internacional de Padel Magazine. Sovint ho veuràs en diferents competicions internacionals, però també en grans esdeveniments francesos.