Alizé Cornet va causar sensació a la Nacional Padel Copa al Centre Internacional de Tennis del Cap d'Agde fins al punt de revelar-nos que el padel podria ser un esport on el podríem trobar cada cop més sovint.

Entrevista.

Un esport que fa bé la moral

És un esport que cada cop em fascina més. Tot i que crec que encara tinc tot per aprendre d'aquest esport, sento que podria adquirir ràpidament les bases d'aquest joc.

Amb Mika (Kuzaj), vam fer un joc increïble contra 2 molt bons jugadors, Jérôme (Ferrandez) i Laura (Clergue).

De fet, no pensava que podríem aguantar-los fins a aquest punt... I al final, vam aconseguir vèncer-los, després d'un partit molt ajustat.

Crec que no érem realment els favorits per escoltar els aplaudiments i els intercanvis posteriors al partit. No és tennis, però és bo per a la moral.

És un esport d'equip a diferència del tennis.

Sóc un competidor. I potser he de canviar una mica la meva manera d'estar a la pista, perquè és un esport d'equip on s'ha de jugar contra una parella, però també amb la parella. I aquesta és potser una àrea on hauria de millorar.

Encara estic lluny de la jubilació al tennis. I de moment em concentro en la meva carrera. Tot i que puc jugar padel per diversió i perquè m'agraden aquest tipus de competicions, no hem de perdre de vista els objectius.

Le padel, una sortida

D'altra banda, crec que és molt interessant jugar padel perquè et permet practicar un esport de raqueta, estar alerta, treballar els teus reflexos, fins i tot en certa manera és una bona feina per als jugadors del darrere de la pista que no van prou sobre la marxa...

em permet fer altres coses, tot divertint-me. Gairebé podem dir o dir directament que el padel és una sortida. (riure)

Podria practicar-ho cada cop més

És difícil dir avui si jugaré amb més regularitat en el futur. D'altra banda, el que és segur és que hi mantindré un peu de moment. Però que es podria expandir clarament.

Al final de la meva carrera o després de la meva carrera, és un esport que podria practicar molt perquè m'encanta.

L'equip francès de padel, i per què no!

Entenc que podem parlar de l'equip de França padel després d'un partit i d'un ambient tan càlid al camp. A més, he sentit unes paraules molt maques del públic. Els agraeixo. Però crec que és evident que és prematur.

Primer, perquè el tennis és la meva prioritat. I després, crec que en trobo a faltar padel a les cames per sol·licitar una plaça aquest equip francès de padel.

D'altra banda, tinc la impressió que ser un bon tennista pot ajudar a jugar bé padel. I amb Mika, ens ho vam passar genial a la pista. Quan guanyes, és gairebé com guanyar un gran partit de tennis. I això és el que m'encanta padel també.

No em vull prohibir res i després d'aquests moments, et dius que seguir una carrera en padel després del tennis sempre és possible. I si aquest fos el cas, em conec a mi mateix, intentaré veure si no podem continuar l'aventura del Team France a padel.

Però bé, ja veus que ja m'estic projectant... És la prova que m'agrada molt aquest joc. I que tenim dret a somiar, oi?

Ara juguem a tennis igualment! (riure)

Alize Cornet padel
Franck Binisti

Franck Binisti descobreix el padel al Club des Pyramides el 2009 a la regió de París. Des de padel forma part de la seva vida. Sovint el veieu recórrer França anant a cobrir els principals esdeveniments de padel Francès.