Alizé Conet ja no ho pot amagar, ja és veterana a la padel, amb la seva increïble aventura durant el nacional Padel Copa 2015. Si la campiona de tennis continua igual d'invertida en "el seu esport", no amaga la seva implicació cada cop més gran en el padel.

Un futur creixent padel

Crec que el meu futur serà cada cop més padel. Fins i tot si estic 100% mentalment al meu tennis, podeu veure que padel ocupa un lloc cada cop més important a la meva vida, a França com a altres llocs.

Diguem que començo a tenir uns quants partits al rellotge i em veig progressant en aquest esport. El tennis ajuda molt, però també tinc la sort de tenir un gran entrenador al meu costat (nota: Michael Kuzaj)! No ho oblideu (riu).

Després, com en tot, cal jugar i tornar a jugar. I no es pot dir que encara estic en l'etapa “molt implicada”. Com he dit, el padel és un esport que em relaxa, em fa sentir bé i on em diverteixo. El tennis és evidentment la prioritat.

Ara, és cert que estic involucrat una mica més en el padel. Aquest club del qual el meu germà és President (Sébastien Cornet) amb Esprit Padel, els esdeveniments que es multipliquen, podem veure que el padel A poc a poc va agafant un nou aspecte, encara que crec que encara estem només al començament de l'aventura i que hem de mantenir-nos modestos en tots els fronts.

Parelles mixtes en tornejos oficials: Top!

Històricament, vinc aquí pel Nacional Padel Copa perquè sempre hi ha molt bon ambient i la meva agenda ho permetia.

Trobo que aquesta nova normativa per autoritzar parelles mixtes en proves oficials masculines és una molt bona idea. Hem arribat 3r a Vignal i vam fer molt bons partits.

És cert que ens porta grans records amb aquesta prova de padel on ja estava jugant amb Mika (Michael Kuzaj). Va ser al Club Internacional del Cap d'Agde. Eren precursors, recordo molt bé, amb un conjunt molt bonic. Però, si no recordo malament, va ser un esdeveniment 100% mixt (absolutament), mentre que aquí es tracta de convidar parelles mixtes en esdeveniments masculins. Crec que aquesta evolució és molt interessant per als que en volen més.

Place du Capitole també va ser una gran experiència.

En els meus 2 o 3 millors tornejos padel, hi ha necessàriament el torneig que es jugava en aquest lloc màgic, la Place du Capitole de Tolosa. Vam poder jugar per parelles internacionals, i allà també vam aconseguir vèncer jugadors que es troben entre els millors del seu país.

Els esdeveniments mixts tenen molt bons dies per davant. Crec que encaixa perfectament amb la mentalitat del padel i aquests són sempre grans esdeveniments.

Si tinc el nivell, l'equip de França padel...

Vaig sentir que venies amb les teves preguntes (riu). En primer lloc, depèn de l'entrenador i del nivell de les noies.

Però per contestar-te, potser em sorprèn, sí, necessàriament quan veus resultats, passió, l'ambient que hi regna, el progrés d'aquest esport, el teu seguici que et juga i et motiva, és impossible dir, prova algun dia la França. equip, no ho vull.

M'agrada la competició i, de moment, les estrelles sembla que em diuen que continuï en aquesta aventura de padel. Fins ara, m'ha anat força bé.

No obstant això, vull ser molt prudent en els meus comentaris, perquè ho dic mentre em dic que encara no és el moment. Tampoc vull dispersar-me. L'objectiu segueix sent el tennis.

Però, un dia, per dir-te, vinga, intento l'aventura per diversió, per passió i perquè, sobretot, tinc un nivell que pot permetre l'accés a un equip francès de padel, ho trobo molt motivador i apreciable.

Franck Binisti

Franck Binisti descobreix el padel al Club des Pyramides el 2009 a la regió de París. Des de padel forma part de la seva vida. Sovint el veieu recórrer França anant a cobrir els principals esdeveniments de padel Francès.