era el gran anunci laAPT Padel Gira de la temporada baixa: Adrian “Tito” Allemandi s'incorpora al circuit de Fabrice Pastor. Padel Magazine el coneix al club Beausoleil durant un entrevista exclusiva.

Padel Magazine : Ets a Beausoleil. Heu trobat pepes del futur? padel global?

Tito Germani:“En primer lloc, és un plaer estar-hi Padel Magazine per aquesta entrevista. Sí, vaig entrenar aquí a Mònaco amb els jugadors joves. N'hi ha un que juga molt bé i que té 23/24 anys. El nivell aquí a Mònaco em va sorprendre".

"M'expulsen del bar"

Padel Magazine : Volíem parlar de la teva història. Per què estàs jugant padel ?

Tito Germani:"Finalment és una casualitat que jugui padel. Vaig jugar per primera vegada a tennis des de molt petit. A causa de la crisi a l'Argentina dels anys 2000, vaig haver de deixar el tennis. Vaig decidir mudar-me a Espanya, però no tenia papers. Vaig començar a treballar en a bar."

“M'han expulsat del bar i no sabia què fer. On jo vivia hi havia una terra de padel. Vaig començar a penjar petits cartells per regalar pistes de tennis i padel. La gent es va començar a apuntar i hi havia més gent padel".

“Conèixer més gent del món de padel, vaig començar a registrar-me als tornejos, i vaig començar a guanyar tornejos el 2003/2004-. L'any 2005 vaig començar a jugar prèvias al circuit professional.

Padel Magazine : Quan vas començar, va ser difícil començar en un circuit professional?

Tito Germani:"Sí, va ser dur. No hi havia tantes parelles que es dedicaven exclusivament padel, però les despeses de viatge, hotel, càtering, les havíem de pagar. El premi en diners va ser 10 vegades inferior al d'avui".

L'evolució de padel

Padel Magazine : Quina diferència hi ha entre el padel dels vostres inicis i el padel avui?

Tito Germani:"El fitxer padel ha evolucionat molt. Jugàvem a pistes amb parets, que eren totes de 4 metres. Quan vaig començar, ja eren Juan Martín Díaz i Belasteguin els que dominaven el padel. Tot era més lent. Abans que el jugador de la dreta preparés el punt, i el de l'esquerra acabés.

“Ara els jugadors són molt més àgils, més alts, més agressius. El jugador de la dreta com de l'esquerra pot concloure els punts. La pilota surt més, i juguem amb finestres. Podem sortir a les 3. I encara canviarà molt.

Padel Magazine : Què podem dir de la teva evolució personal en el padel ?

Tito Germani:"Abans jugava una mica de "tennis" en una pista de tennis. padel. Buscava guanyadors de tots els llocs de la pista. No he treballat tant els punts. Amb el temps entens que és millor tenir més paciència i no cometre errors no forçats. Ara sóc un jugador més estratègic".

"El tennis ajuda necessàriament com a base"

Padel Magazine : Els jugadors que provenen del tennis finalment tenen avantatge? padel ?

Tito Germani:"Abans Sí. Gairebé tothom venia del tennis. Avui, a l'Argentina, a Espanya, a Suècia, hi ha acadèmies exclusives de padel. Els jugadors comencen als 4 anys, i fan tota una carrera padel. Als dos circuits professionals, avui hi ha jugadors joves, exclusivament de padel. Però el tennis necessàriament ajuda com a base".

“Aquí em sento com a casa”

Padel Magazine : Com va començar la història amb l'APT? Padel Torre?

Tito Germani:"Ara sóc un jugador exclusiu d'APT Padel Torre. Estic encantat d'incorporar-me a aquest circuit. És un grup de gent que m'ha escoltat molt, i crec que puc aportar molt a aquest circuit. La meva relació amb ells va començar al juliol. Vaig parlar amb membres del personal i vaig analitzar la situació amb la meva família. Ja era hora de començar una nova etapa”.

“Són nous rivals, i al final en conec molt pocs. El grup de personal, els conec des de fa més de 10 anys. Em sento com a casa. I no puc esperar per començar".

"Digui el que digui el WPT, no m'importa"

Padel Magazine : També era una manera de dir que les coses anaven malament a l'altre circuit? Estem veient molts canvis ara mateix.

Tito Germani:“Hi ha una mica de tot. el World Padel Tour va fer grans coses padel, i els estic agraït per això. El WPT també ha fet coses amb les que personalment no estic d'acord. Per exemple, obligacions, prohibicions. El jugador de padel ha de ser lliure, i de fet ho és. Pot jugar on vulgui, quan vulgui. Com en tots els esports. A nivell esportiu també, amb coses amb les quals alguns jugadors estan bé i d'altres no".

"No són coses que m'han fet prendre la decisió. Vaig triar aquest camí perquè no em sentia tan útil en aquest circuit, i crec que encara em queden uns quants anys, molt bons anys de padel davant meu, i sigui el que digui el WPT, no m'importa. Vull ser lliure per triar jugar on sóc feliç, i vaig triar l'APT Padel Torre ".

Objectiu APT #1

Padel Magazine : Quin és el teu objectiu a l'APT?

Tito Germani:“Sempre jugo per guanyar. Per descomptat, m'agradaria ser el número 1. Però hi ha molts rivals que no conec. Els vaig veure a la televisió perquè vaig veure l'APT la temporada passada. Però no els conec tan bé. Crec en mi mateix i espero que em surti bé".

Padel Magazine : A qui coneixeu al circuit?

Tito Germani:“Per descomptat, Fede Quiles que era la meva parella. Conec Cristian Gutiérrez que va ser un gran rival durant anys. Conec Chozas amb qui vaig jugar, Tolito Aguirre, Restivo... Després, és clar, vaig veure Chiostri, Alfonso, Dal Bianco, Arce, Oliveira. Però no els vaig enfrontar. Sé que serà molt dur i m'estic preparant. El millor de mi encara està per arribar".

Pels seus noms, podem endevinar els seus orígens espanyol i italià. Lorenzo és un multilingüe apassionat de l'esport: el periodisme per vocació i els esdeveniments per culte són les seves dues potes. És el cavaller internacional de Padel Magazine. Sovint ho veuràs a les diferents competicions internacionals, però també als grans esdeveniments francesos. @ulldepadel a Instagram per veure les seves millors fotos padel !