La primera edició d’EuroAmerica Padel La Copa va ser guanyada per la Federació Americana Continental.

Una prova que té lloc cada dos anys i que va tenir lloc el 7 de juliol a Estoril, a Portugal

Estoril és definitivament una ciutat especialment activa després d’haver estat seu dels Campionats d’Europa de Barcelona padel en 2017.

Retorn del pastor per la Gran Porta

El monegasc Fabrice Pastor torna a Europa per la porta d’entrada des que presideix la Federació Americana Continental. Qui va dir que ja no volia treballar en el desenvolupament de padel sembla que s’ha recuperat de l’animal. I sembla estar apostant pel dinamisme nord-americà.

La formació europea és massa justa

Tampoc no ens sentirem ofesos per aquesta derrota de la formació europea. De fet, no hi havia cap dels millors jugadors espanyols presents a la formació. Era més aviat una formació bis bis contra una formació nord-americana molt motivada.

Després de 3 dies de duels entre el 4 i el 6 de juliol, l'equip europeu va perdre 12 partits contra 6.

Una sorpresa? No, en la mesura que Europa no va oferir els seus principals actors a EuroAmerica Padel Copa.

Un primer pas reeixit per al continent americà

El continent americà tenia molt més a guanyar en aquest esdeveniment que Europa, i això es va veure lògicament durant el torneig. Evidentment, els jugadors europeus no eren indignes com els jugadors nord-americans, però l’ambició de la Federació Americana Continental era gran. I va fer la seva primera aposta sense tocar la parpella.

Direcció 2021 a les Amèriques

Serà el torn del continent americà que organitzi la segona edició d’EuroAmerica Padel Copa que tindrà lloc el febrer de 2021. De moment, desconeixem la ubicació exacta. Diversos països ja s'han posicionat per acollir EuroAmerica Padel Copa 2021.

Font: EuroAmerica Padel Tassa