Els campionats francesos de padel El 2015 es va posar en marxa des del passat mes de juny i ja sorgeixen equips: 15 equips masculins i 11 femenins.

Les lligues del sud "preferides"

Al sud de França, les lligues estan plenes de molt bons jugadors i és molt difícil que cadascuna de les parelles surti d’aquestes fases regionals.

La lliga Migdia-Pirineus

La regió de Migdia-Pirineus és coneguda per ser una fortalesa de padel Francès. I ho demostra una vegada més amb l’etapa regional masculina que va tenir lloc a principis de juliol. Cédric Carité i Alexis Salles en van sortir. 26 equips s’han inscrit en aquest campionat regional de padel, principalment del Club de l'Hers i del Tennis Club de Blagnac

La lliga de Provença

La lliga de Provença també va oferir les seves etapes regionals. Per a les dones, Laura Clergue i Audrey Casanova (Set Club) són les grans guanyadores. D’aquesta parella ja se n’havia parlat a finals de juny en perdre per poc a la semifinal del torneig internacional d’Aix-en-Provence. Per als homes, són els guanyadors del torneig Beausoleil, Laurent Boulade i Jérôme Ferrandez els que aconsegueixen guanyar en aquesta lliga.

La lliga Lyonnais

Naomi Bearcroft / Julie Ravier i Serge Reisinger / Simon Desliens representaran la lliga Lyonnais on padel està en auge.

La Lliga Costa Blava

La lliga Costa Blava és sens dubte la més complicada per a les millors parelles franceses, perquè la competició és molt dura. Finalment són les parelles Sandy Godard / Geraldine Sorel i Robin Haziza / Jérémy Scatena les que representaran els colors de la Riviera.

Lliga CBBL (Costa Basca Bearn Landes de Tennis)

Finalment, a la costa basca són Franck Binisti i Justin Garnier els que aconsegueixen guanyar durament contra Raphaël JANNEL, l’excampió francès de tennis de platja i Yohan Ponchet. En les dones són les perilloses Camille Maissonnave i Alice Tisset, que prendran la carretera de Lió el proper mes d’octubre.

Lliga Guyenne

Raphaël Ouvrard / Grégory Monge i Mélanie Urvoy / Alexa Lafitte han guanyat el títol de campió de Guyenne de Padel 2015. Representaran la seva lliga a Lió.

Lliga Llenguadoc-Rosselló

Jean Pascal Pellicer / Erwan Nicol i Line Meites / Emmeline Lambrejts van guanyar el seu lloc al club Saint Cyprien.

La lliga Dauphiné-Savoie

A Grenoble, Jean Charles COLAS-ROY i Alexandre PERILHON recullen els dos darrers bitllets per al viatge curt a Lió.

El nord en emboscada ...

Al nord, el nivell és cada cop més alt, fins i tot si és raonable pensar que les parelles del sud trepitjaran els millors llocs. Encara que ...

Lliga de Flandes

La Lliga de Flandes comptarà amb les dues parelles del Tennis Club de Valenciennes (TSBV), Johan Romanowski / Thomas Dulion i Oceane Kik / Sylvia Sannelli que van aconseguir classificar-se per Padel Actitud (Lille).

La lliga Val de Marne

Fabien Veber i Fabrice Ortiz també van guanyar durant les fases de classificació de la Lliga Val de Marne.

La lliga Val d'Oise

A la Val d’Oise caldrà prestar molta atenció a la formidable parella Morgan Mannarino i Jérémie Campos. Sabrina Rioja i Monica Blankson-Hemans també representaran la seva lliga.

La lliga de Picardia

A Picardia, haurà de confiar en un parell 100% FFT: Eric Quillet / Benjamin Kosir.

Lliga del País del Loira

Séverine Huet i Mallory Preel per a les dones, Simon Boissé i Samuel Devrand per a homes seran els primers equips a representar el País del Loira al 1r Campionat de França de padel.

Lliga central

Per a les dones, Delphine Guillon associada amb Emilie Thauvin guanya i per als homes, els guanyadors són Virgile Amiot associat amb Xavier Thomas. Els dos equips obtenen així una plaça de classificació per als Campionats de França de padel.

La lliga Essonne

El 5 de setembre, la lliga Essonne va ser una de les darreres lligues en oferir la seva etapa regional. És Loïc Lepanse / Sébastien Ruiz per als homes i Kildine Albert / Nadia Boussard per a les dones que marxaran a la Padel Club de Lió.

Les fases finals a Padel Club de Lió

Les últimes etapes dels campionats de França tindran lloc a Padel Club de Lió els dies 16, 17 i 18 d’octubre a Lió i tancarà tota una setmana d’entreteniment i activitats per a la que sens dubte serà la primera gran celebració anual del Padel Francès!