Au Cupra Padel-Point Tour el 4PADEL Bordeus, hem sentit molt parlar d'aquest jove jugador padel : Antoine Julien. Així que vam anar a conèixer-lo, per conèixer una mica més el seu projecte i les seves ambicions.

Una vida quotidiana plena de padel, sense oblidar els seus estudis

“Tinc 15 anys, estic a primer de primària a l'institut Victor-Louis de Talence (classe binacional franco-italiana). El meu oncle Laurent De Barbeyrac (n°72 francès) treballa a la padel i em va fer marxar. Fa tres anys vaig prendre les meves primeres classes amb Jean-François Fabre a Gradignan. Em va agradar de seguida, vaig quedar totalment enganxat".

"Més motivat que mai després d'una pausa de dos anys, vaig reprendre les raquetes de neu l'octubre de 2022 amb classes a Big Padel amb JT Peyrou. Ara em segueix Florent Couturier, aquí a les 4Padel Bordeus, en un projecte més seriós amb formació de 10 hores setmanals. També fem entrenament físic, tàctiques, entrenament mental, seguiment nutricional”.

"L'objectiu és poder equilibrar el meu dia a dia entre entrenaments i classes per no tenir buits i tenir temps per entrenar".

Arribeu al Top 1000 abans del gener de 2024

“Actualment estic classificat 1772ème, amb unes quantes victòries en P100 i P250. Vull apostar pel P500 i arribar al Top 1000 abans del gener de 2024. A més, m'agradaria un dia unir-me al Top 30 francès i representar França a nivell internacional, a la FIP i Premier Padel".

Antoine Julien

Espanya en el punt de mira?

"Ja m'he assabentat del acadèmies espanyoles com el de l'entrenador de la selecció de França Pablo Ayma. Entrena a Julien Seurin, Philemon Raichman, Manuel Vives, que són Top 30 i Top 200 francesos a la FIP. Són molt bons jugadors que han progressat ràpidament, així que té resultats.

Cristian Gutiérrez (el nebot d'en Sanyo) té la seva acadèmia a Santander, ja he fet unes quantes lliçons amb ell. Inquiro molt, és un projecte que em té molt al cor i com que és una passió, dono tot el que cal per aconseguir els meus objectius”.

L'equip francès en perspectiva

"Preneu exemple Timéo Fonteny i Yohan Boronad, més madur en el camp i amb més experiència, que avui no tinc. Havent començat realment padel fa un any i sent on sóc, crec que ja està força bé i està lluny d'haver acabat. El projecte d'estar-hi Equip de França, és clar que hi estic pensant, però de moment no tinc el nivell i això és normal ja que no tinc l'experiència i el temps sobre el terreny que tenen aquests joves. Però si puc encaixar-ho en un dia, serà fabulós".

“Enguany no he fet el Campionat de França juvenil perquè no tenia parella i no m'havia entrenat prou. No havia passat ni un any des que vaig tornar seriosament, així que prefereixo estar ben entrenat i tenir un bon rendiment, en lloc d'anar-hi a fer acte de presència".

Evoluciona com a jugador i com a home gràcies als patrocinadors

"Avui, Estic buscant activament patrocinadors per donar-me suport en el meu projecte. Tinc un club meu Padel a La Brède que m'acompanya des del principi, els agraeixo molt, amb 4Padel que també m'acompanya. Els meus pares, és clar, sense els quals res seria possible”.

“Busco patrocinadors que em permetin evolucionar com a jugador i com a home: patrocinadors nutritius, patrocinadors de pavellons esportius, per desenvolupar-me físicament i també mentalment. La part mental, com sabem, és extremadament important en el padel".

“Si la gent està interessada a seguir-me en el meu projecte i està disposada a confiar en mi, tens les meves xarxes i les meves dades de contacte. Així que endavant, confia en mi".

Per seguir les notícies d'Antoine, aquí teniu la seva Compte d'Instagram.

Mira la seva entrevista sencera:

Léa Deutsch

Apassionat Padel des del 2018 amb nombroses experiències en comunicació i creació de continguts, vull compartir amb vosaltres la meva passió a través dels meus escrits.