Els aficionats ho esperen des de l'inici de la temporada, la final entre les parelles Alfonso / Chiostri i Arce / Dal Bianco tindrà lloc a Ciutat del Cap!

Aquest serà el primer enfrontament entre els dos duos millor classificats a l'APT Padel Gira aquesta temporada. La culpa en bona part d'Andrés Britos i Pablo Barrera, que van quedar finalistes en els tres primers tornejos del circuit de Fabrice Pastor.

Avui Barrera i Britos van ser derrotats per Alfonso i Chiostri en un remix de la final de Mònaco. No deixa de ser una lluita molt gran que ens van oferir aquestes dues parelles, però aquesta vegada, va ser el número 2 de la classificació qui va guanyar. Un cop més, la puntuació reflecteix la lluita que hi va haver a la pista: 6/3 4/6 7/5.

Després de veure els seus subcampions en aquesta semifinal, Maxi Arce i Franco Dal Bianco no van poder perdre l'oportunitat d'oferir-se un xoc contra aquells que podrien qualificar-se com els seus millors enemics. Davant Melgratti i Oliveira, Maxi i Franco van fer la feina per guanyar 6/2 7/6 i trobar el seu camí a la final.

Demà és un partit molt important que esperem a partir de les 16:00 h Canal de YouTube APT Padel Gira.

Xan és fan de padel. Però també el rugbi! I les seves publicacions són igual de punyents. Preparador físic de diversos padel, descobreix publicacions atípiques o tracta temes d’actualitat. També us dóna alguns consells per desenvolupar el vostre físic padel. Clarament, imposa el seu estil ofensiu com al camp de padel !