Després d’un dia ple de padel, coneixem els actors que jugaran els quarts de final el divendres. Entre els classificatoris hi ha el millors parelles del torneig. En el sorteig femení, vuitens de final de laAPT Padel Kungsbacka Open II Tour també va tenir lloc.

Els favorits estaven desperts

A la sessió del matí, les dues primeres parelles del circuit van debutar. El parell número u del circuit Flores / Julianoti va guanyar el seu partit sense batre la parpella 6-3/6-2 contra els holandesos Uriël Maarsen / Bram Meijer.

La cap de sèrie número 2 del torneig Maxi-Arce / Franco Dal Bianco no va ploure tremolava davant del local Filip Svensson / Christoffer Persson. Puntuació final: 6-4/6-3 a favor dels argentins.

Els altres resultats del matí:

- Matias del Moral / Luciano Sliveres - Lucas Da Cunha / Pedro Flores: 6-4/6-7/6-1

-Matias Almada / Gaston Bejarano - José Benitez / Santiago Castañeyrta: 6-1/4-6/6-2

-Martin Abud / Horacio Adorno - Miguel Oliveira / Federico Quiles: 2-6/3-6

Els argentins hi són presents

A la tarda, els tres partits restants van ser guanyats per parelles argentines. El primer enfrontament va ser entre el Germans portuguesos Deus à Maxi Sánchez i Maxi Cejas. El partit va ser un recital argentí. Des dels primers intercanvis, "els Maxis" van imposar el seu estil de joc sense vacil·lar mai: 6-2 / 6-1.

El segon joc va ser una revancada de Federico Chiostri, després del seu eliminació anticipada a l’Open anterior, la pressió va ser forta per aquest xoc contra els europeus Ricardo Martins/Marc Bernils. En un primer set on la parella Melgratti / Chiostri no va jugar el millor possible padel, els ibers es van mostrar molt sòlids per guanyar el primer set 6-2.

Al segon set tot va canviar i Fede ens va mostrar per què és elun dels millors jugadors del circuit. Melgratti i Chioistri van guanyar els punts importants, donant-se un merescut tercer set. En l’última ronda, els punts d'or seguien a favor dels argentins que van acabar oferint-se un lloc a les semifinals: 6-2/2-6/3-6.

En l’últim partit del dia, la jove parella portuguesa Fazendeiro / Araujo va ser colpejat per argentins experimentats Pablo Barrera i Nicolas Egea en dos sets, amb una puntuació de 4-6 / 2-6.

Vuitens de final femení

Eliza Bosson APT Padel torre de Suècia

El primer xoc dels vuitens de final va ser un partit entre suecs. El partit va ser intens, amb bons punts i tres sets per decidir els guanyadors. Eliza Bosson / Juni Sjoland vèncer els seus compatriotes Alva Lagerqvist / Moa Salmi 6-0/4-6/6-3.

En els altres dos partits, el Suec Johanna Karlsson / Sofia Brolin i la parella Suec-argentí Ariadna Santana / Sara Annvik s'han qualificat.

Els quarts de final dels dos torneigs tindran lloc aquest divendres i es podran veure tots els partits al canal. APT Youtube Padel Gira.