Durant la nostra estada a camussa, vam entrevistar els joves i els emergents padel Portuguès Pedro Araújo. Esbrinem qui hi ha darrere d’aquest talentós jugador d’APT Padel Gira.

L’entrevista es va realitzar just abans Kungsbacka Open I que va acabar ahir diumenge 18 de juliol de 2021.

Santiago Plazas: Qui és Pedro Araújo?

Pedro Araújo: És un noi apassionat de l’esport i sobretot padel, per això jugo professionalment. A mi també m’apassionen les competicions, les sensacions que comporten, entrenar i descobrir noves cultures.

Santiago Plazas: Quant temps portes jugant padel ?

Pedro Araújo: Des que tenia 16 anys i ara en tinc 21 ... Fins llavors jugava a tennis. Vaig començar quan tenia 4 anys! Des que vaig fer el canvi, els sentiments són força favorables, els sentiments a la pista em fan molt plaer, tinc ganes de divertir-me cada cop més.

Santiago Plazas: Ets un dels jugadors més joves del circuit. Creus que això influeix en la manera de jugar?

Pedro Araújo: Sí, és clar, hi ha molts jugadors al circuit que tenen tants anys d’experiència com jo per poder sentir una diferència ... però aquest jove també té una bona influència en el meu estil de joc. avantatge físic i temps per aprendre.

Faze-Araújo APT Suècia 2021
Faze i Araújo després de la seva victòria

Santiago Plazas: Quines expectatives teniu d’aquest Open a Suècia?

Pedro Araújo: Les meves expectatives estan lligades als resultats. Si em sento en forma, aspiro a guanyar tants partits com sigui possible ... A més, som a Suècia, un país que estic descobrint. És la primera vegada que participo en una competició allunyada d’Espanya o Portugal. És una gran experiència per a mi.

Santiago Plazas: Aviat tindrà lloc el Campionat Europeu de la FEPA. Et veus participant-hi?

Pedro Araújo: Primer heu de ser seleccionat. Estic treballant molt per arribar-hi i espero ser-hi. Crec que vaig pel bon camí i continuaré donant el millor de mi per tenir èxit.

Santiago Plazas: Si pogués dir-li alguna cosa a Pedro Araújo de fa 5 anys, quin consell li donaria?

Pedro Araújo: Per continuar i perseverar ... M’hauria agradat començar a jugar padel abans ... Els jugadors espanyols o sud-americans tenen experiència addicional que es guanya amb el pas del temps.

Santiago Plazas: Com et veus en cinc anys?

Pedro Araújo: Espero aconseguir el meu millor rendiment. Juga amb els millors del món i competeix molt a les finals!

Per veure l’entrevista sencera, en castellà, es troba a continuació:

https://youtu.be/oN90nvQOC14

Als colombians els encanta padel ! Així que sí, no som els millors, però el més important és participar. Ho heu entès, sóc el xicot que ve de Bogotà i tinc intenció de marcar el padel de la meva empremta amb Padel Magazine.