Pocs dies abans de la Final Màster que se celebrarà del 7 a l'11 de desembre a Guadalajara, els jugadors de l'APT s'han fixat de moment, per a l'hora d'un torneig, a 350 quilòmetres de distància al bonic poble de Querétaro, a Mèxic.

Tot i un any ple de competicions i desplaçaments dels jugadors al circuit, el nivell no ha baixat a finals d'any. Encara que Juan Restivo i Miguel Oliveira van caure davant la parella espanyola Luque/Gonzalez a la primera volta, veiem que els favorits encara van respondre.

Entrats directament als vuitens de final, els dorsals 1 Maximiliano Arce i Franco Dal Bianco van fer un èxit d'inici de competició, guanyant en dos sets contra la parella Rolla / Lopez 8/1 – 7/6. Es classifiquen així per als quarts de final que es disputaran aquest divendres contra Maximiliano Sánchez i Alex Chozas. Aquest últim va guanyar Juan Ignacio Rubini i Luciano Puppi per 6/2 – 1/4.

arce apt saltillo
Maximiliano Arce

L'altra parella que ha debutat aquest dijous en aquesta competició no és altra que la formada per Tito Allemandi i Tolito Aguirre. Els dos argentins no s'han aturat davant Gonzalo Escobar i Juan Leite donant-los un sever 6/2 – 6/1. Per tant, guanyen un bitllet per volar als quarts de final.

Els quarts de final se celebraran aquest divendres i es seguiran en directe a la pàgina Youtube de l'APT