El primer futur del 2021, que va tenir lloc el cap de setmana passat a Los Olivos, Argentina, va veure la victòria de Yain Melgratti i Lucho Soliverez.

APT Padel A més del calendari Open, Master i Grand Master, Tour ofereix torneigs Future, que garanteixen que els jugadors puguin participar en tantes competicions com sigui possible. Sobretot permeten que els joves que no tenen punts APT puguin obtenir uns quants. Aquests són en total més de 16 d’aquests tornejos que tindrà lloc aquest any, el dia tots els continents on l’APT és present !

El torneig que va tenir lloc la setmana passada al club Punto de Oro, situat a Los Olivos, a la regió de Buenos Aires, va ser un F1000, la categoria més gran, que reparteix un total de 200 punts per al rànquing APT. Per tant, molt bona gent era present a Buenos Aires, ja que algunes de les millors parelles de l’APT havien fet el viatge.

Al final, això és així Lucho Soliverez i Yain Melgratti, 7a parella de l'APT, que després de dominar els números 1 Chiostri / Alfonso a quarts de final i els números 5 Arce / Dal Bianco a la semifinal, va derrotar a Rolla / Sánchez a la final: 6/2 2/6 6/2.

Rolla Sánchez Melgratti Soliverez Future Buenos Aires APT 2021

Totes aquestes boniques persones mantenen la seva forma abans de viatjar a Europa per dos APT Open Padel Recorregut que promet fer calor!

Xan és fan de padel. Però també el rugbi! I les seves publicacions són igual de punyents. Preparador físic de diversos padel, descobreix publicacions atípiques o tracta temes d’actualitat. També us dóna alguns consells per desenvolupar el vostre físic padel. Clarament, imposa el seu estil ofensiu com al camp de padel !