Thomas Mitjana i Matthieu Armagnac van guanyar la P1000 que va tenir lloc aquest cap de setmana a les 4Padel de La Rochelle.

Enfrontats a la final a François Authier i Benjamin Grué, els jugadors 20 i 23 del rànquing francès van guanyar 6/4 6/4 davant prop de 150 persones que van venir a veure la final. A les semifinals, Authier i Grué havien dominat a De Barbeyrac / Perilhon, mentre que els guanyadors del torneig, que no van perdre cap set de la competició, havien superat a Moura / Vian.

Tingueu en compte la magnífica organització del torneig amb Harlod Bernard al capdavant. De fet, un equip de videògrafs va ser present, i es va dedicar una sala als jugadors de padel per la part de càtering durant tot el torneig!

Xan és fan de padel. Però també el rugbi! I les seves publicacions són igual de punyents. Preparador físic de diversos padel, descobreix publicacions atípiques o tracta temes d’actualitat. També us dóna alguns consells per desenvolupar el vostre físic padel. Clarament, imposa el seu estil ofensiu com al camp de padel !