Arnaud Laudebat, jugador amateur de la P25 de la segona etapa de la Cupra Padel Gira 2024, que va tenir lloc a Padel Factory, ens dóna les seves impressions.

"Vaig treure la meva llicència a Padel Fàbrica, fa dues o tres setmanes per fer el P25. En cas contrari, toco aquí de tant en tant entre setmana, normalment els dimarts al vespre. El motiu de la meva participació al torneig és que el meu cosí volia que participéssim junts en un torneig a P25, i em va parlar de la Cupra. Padel Ronda. Com que estava disponible, ho vam fer junts. 

Pel que fa als resultats del torneig, no va ser genial per a nosaltres. Vam jugar tres partits de grup, vam perdre el primer i el segon, però encara vam guanyar el tercer...

Sincerament, l'esdeveniment en general és molt agradable, crec que va ser un gran dia!"

https://youtu.be/uVTqwDjqTQg
Dorian Massy

Nou seguidor de padel, Em fascina aquest esport dinàmic que combina estratègia i agilitat. Trobo en el padel una nova passió per explorar i compartir amb tu Padel Magazine.