Finalista del P2000 de PadelTir Caen, Benjamin Grué rememora l'evolució de la competició i la seva estrena amb el'Miguel González espanyol.

Segueix treballant…

“És la primera vegada que juguem amb Miguel. Dissabte vam començar una mica gradualment amb una victòria a la primera volta 6-4 6-2 i després una victòria als quarts de final 6-4 6-4. Malauradament, durant la nostra semifinal, Benoît Theard es va lesionar i ell i el seu company Thibaud Pech van haver de retirar-se. A la final ens vam trobar davant de dos jugadors acostumats a jugar junts (Bergeron i Moreau), que van mostrar molta intensitat des de l'inici. Són jugadors que juguen molt bé, el marcador és fluctuant (6-1 6-1) però el resultat és lògic. Malgrat tot, tinc alguns aspectes positius perquè he arribat a la final del torneig però encara em queda feina per arribar al seu nivell”.

“La primera vegada que vaig jugar amb un espanyol, Aitor Garcia, al P1500 de Bordeus, vam guanyar. Aquest títol em va fer venir ganes de seguir en un gran torneig amb ell, però Aitor no va poder anar a Caen perquè estava a P2 a Asunción. Així que vaig intentar contactar amb diversos jugadors fins que Miguel González va acceptar. El que és interessant no és només el torneig en si, sinó totes les discussions que podem tenir entre nosaltres. Estar al voltant d'aquest tipus de jugadors m'ajuda a progressar. Aquesta és la sensació que vaig sentir durant el meu torneig amb l'Aitor i per això he volgut repetir l'experiència. La idea és progressar i aprendre d'aquests jugadors".

Pagar per la teva parella: no és un problema!

"Tenim un tracte junts sobre les despeses i els premis en diners que van a ell. No era la meva intenció al principi però no tenia parella i així em va sorgir aquesta idea de provar amb l'Aitor. Em va agradar tant que em vaig dir que havia de gaudir de la meva carrera i que volia jugar grans tornejos amb bons nois per competir contra els millors. És una opció personal, però entenc que els altres tenen altres punts de vista. No em penedeixo d'aquesta elecció perquè en les dues ocasions (Aitor i Miguel) sento que estic aprenent i progressant. Això ens permet avançar i també crec que el públic està content de veure aquest tipus de jugadors en aquests tornejos. M'arrisco a repetir l'experiència en altres tornejos".

Un primer torneig sense dolor el 2024

“El que és complicat per a mi és que tinc 36 anys i una vida professional com a professora padel. Encara intento anar a FIPs de tant en tant, però sobretot a tornejos on vull anar. Jo no jugo al circuit internacional com ells (Bergeron, Moreau, Gonzalez...) d'aquí el fet que veiem una bretxa amb aquests jugadors".

“Vaig venir aquí per avaluar-me físicament durant 4 partits i al final vaig sortir del torneig sense dolor. Aquesta és una de les primeres vegades que em passa això des que vaig tornar d'una lesió el gener passat. Estic molt satisfet amb aquest torneig pel que fa a la condició física".

El retorn de la parella Grué/Cancel?

“Se suposa que havia de fer l'any amb Maxime Forcin, però ell va decidir fer el Campionat de França amb Dylan Guichard. Per tant, vaig haver de trobar parella per aquests Campionats i també abans, per preparar-los el millor possible. Així doncs, vam decidir amb Ludovic (Cancel·lar) que faríem tornejos junts per preparar aquests campionats francesos tot dient-nos que si volíem jugar amb altres jugadors en alguns tornejos importants ho podríem fer. A partir d'ara farem tornejos junts, començant pel P1500 a Sète”.

Alguns FIP aquest estiu?

“La setmana vinent faré la P1000 a Narbona amb Alexis Coulombeau, després la P1500 a Sète amb Ludovic Cancel. Al final d'aquests dos tornejos faré balanç i veure si puc fer alguna FIP durant l'estiu en funció de les destinacions. »

“Per al Bordeus P2, només n'hi ha 4 Wild-Card, dos per a la taula i dos per a les qualificacions. No crec que estic al nivell i crec que hi ha jugadors que s'ho mereixen molt més que jo, ja sigui pel nivell o l'edat”.

L'entrevista sencera:

Equip Padel Maig

l'equip Padel Magazine intenta oferir-vos des del 2013 el millor de padel, però també enquestes, anàlisis per intentar comprendre el món de padel. Del joc a la política del nostre esport, Padel Magazine està al vostre servei.