Present durant el primera etapa de la Cupra Padel Recórrer a Padel Casa Bordeus, va tornar a l'esdeveniment el desè jugador francès Benjamin Grué.

Un acte molt ben organitzat

“M'ha semblat genial barrejar aquests tornejos, P250, P25, homes, dones, nens que també van poder intercanviar amb nosaltres. També hi havia un preciós TPV de Cupra, l'esdeveniment estava molt ben organitzat, així que tornaré amb molt de gust."

“Els aficionats tenien l'opció de jugar amb o contra nosaltres, molts volien jugar contra nosaltres i servir, alguns eren molt agressius, van intentar guanyar punts ràpidament. No hem perdut cap partit, però ens hem acostat en certs punts decisius..."

El consell de Benjamin Grué als jugadors amateurs

“La majoria de faltes que trobem entre els jugadors aficionats és que cometen molts errors no forçats, molts tirs on volen jugar molt ràpid. Haurien de ser capaços de quadrar una mica el seu joc, trobar una mica més d'àmbits en comptes de voler anar de més enllà per ser menys rigorosos i, per tant, cometre molts errors".

Nous objectius per al 2024

“Enguany vaig reenfocar una mica els meus objectius, l'objectiu principal era fer el Mundial de més de 35 anys però no vaig ser seleccionat, així que vaig haver de girar una mica. Vaig jugar bastant al circuit francès perquè torno d'una lesió, vaig provar dos tornejos amb espanyols i em va agradar molt, així que per què no repetir l'experiència a finals d'any, i si puc i que jo estic en bona forma durant la segona part de la temporada per tornar a alguns tornejos a l'estranger.

Sempre tinc l'objectiu de fer coses que em facin feliç perquè estic una mica al final de la meva carrera. Per això aquest tipus d'esdeveniments em fan sentir bé, transmetre, estar amb la gent. veig una mica més padel d'aquesta manera ara: gaudeixo dels tornejos però també de les classes que dono al Big Padel, durant els esdeveniments, quan puc transmetre”.

L'entrevista en la seva totalitat:

Xan és fan de padel. Però també el rugbi! I les seves publicacions són igual de punyents. Preparador físic de diversos padel, descobreix publicacions atípiques o tracta temes d’actualitat. També us dóna alguns consells per desenvolupar el vostre físic padel. Clarament, imposa el seu estil ofensiu com al camp de padel !