Franck Binisti i Sébastien Ruiz de Conejo va parlar de l’experiència durant el torneig padel P250 que es va organitzar aquest cap de setmana a Club de tennis Bailly-Noisy, a Noisy-le-Roi, a Yvelines (78).

També van haver de fer parlar el físic per ells mateixos, ja que aquests dos "ancians" del padel Els francesos van guanyar a la final contra la molt perillosa parella local Le Doré / Faivre. Un partit de patiment físic també per a Antoine Le Doré que va acusar el cop i que acabarà aquesta primera prova padel a TCBN en vermell.

De manera més general, podem dir que la parella Binisti / Ruiz es va enfonsar en aquest torneig, guanyant 4 partits en 3 sets !

Un torneig amb 24 equips, que va tenir lloc en un ambient excel·lent, amb Yann Auradou, el gerent padel del club, als controls. El president del club, Valerie Touchain, va dir que estava emocionada de veure un ambient tan bo, que la recordava a "tennis fa 20 anys“. El TC Bailly-Noisy, que actualment té 2 parcel·les de padel, esperança aviat podreu oferir un tercer. L’assistent esportiu també va estar present durant el torneig.

Gràcies a Aurélie Logeais per les fotos!

Xan és fan de padel. Però també el rugbi! I les seves publicacions són igual de punyents. Preparador físic de diversos padel, descobreix publicacions atípiques o tracta temes d’actualitat. També us dóna alguns consells per desenvolupar el vostre físic padel. Clarament, imposa el seu estil ofensiu com al camp de padel !