Els partits se succeeixen i s'assemblen en aquests quarts de final del Campionat de França 2022. Com era d'esperar, Léa Godallier i Alix Collombon no van deixar cap oportunitat als joves Bahurel i Martinet.

Els dos jugadors que tenien va crear una petita sorpresa ahir no ha viscut la mateixa fortuna aquest dissabte. La culpa dels números 1 francesos que no els van deixar passar quasi res. Els vigents campions guanyen 6/0 6/2 i continuen amb la seva clara ronda a la competició.

Es tornaran a trobar aquesta tarda Lucile Pothier i Jessica Ginier per un lloc a la final.

Xan és fan de padel. Però també el rugbi! I les seves publicacions són igual de punyents. Preparador físic de diversos padel, descobreix publicacions atípiques o tracta temes d’actualitat. També us dóna alguns consells per desenvolupar el vostre físic padel. Clarament, imposa el seu estil ofensiu com al camp de padel !