El Comitè de Tennis de Somme i el Club de Tennis Amiens Métropole – Padel & Badminton van renovar, per tercera vegada, el seu cap de setmana dedicat padel femení, amb l'organització de dos tornejos, el dissabte 19 de novembre i el diumenge 20 de novembre de 2022.

Un torneig a nivell nacional, en la categoria P1000, va ser una oportunitat per veure evolucionar alguns dels millors jugadors francesos de la disciplina, amb la presència de membres del Top 10 francès. També és un rècord de participació per a un torneig de padel dones a França, amb no menys de 30 equips participant en aquest torneig!

Camille Sireix i Laura Buteau que confirmen

Des del punt de vista esportiu, 16 equips van competir a les piscines dissabte al matí, després dissabte a la tarda, els equips classificats van entrar al sorteig final (1/16º, 1 / 8º i ¼ de final). Diumenge es va dedicar a les mitjanes finals i la final.

En aquest P1000, la victòria recau en Camille Sireix i Laura Buteau (cap de sèrie número 7), que van superar a la final la cap de sèrie número 2 del torneig, composta per Océane Kik i Priscilla Heise. Malauradament, la final va acabar a 1/1 del 3r set després de la lesió de Priscilla.

Per al joc de 3º lloc, Élise David-Bordier i Jennifer Denecheau van eliminar Nastasia Boitier-Legourd i Marine Fontaine.

També es va organitzar diumenge un torneig femení de categoria inferior (P100), juntament amb el P1000, amb 10 equips participants. És la parella local Coralie Alexandre / Anne-Sophie Devillier qui manté el seu títol en vèncer a Cécile Palicot i Nathalie Mancion, en un ambient sobreexcitat.

Condicions òptimes

Tots els socis financers o logístics permeten a l'organització acollir els jugadors en molt bones condicions per tal de fer d'aquest cap de setmana una autèntica "festa" del padel femení:

• Provisió d'un conductor per transportar els jugadors amb el soci de Volvo.
  • Muntatge d'una plataforma i decoració de l'habitació padel amb moltes plantes
  • Recollida a l'hotel per a parelles semifinalistes
  • Nit de jugadors amb còctel el dissabte al vespre
  • Sorteig molt bonic (bicicleta de muntanya, barra de so, altaveu, cistella empaquetada, etc.) amb sorteig al final de la final de diumenge

Prova que aquests tornejos comencen a “pujar de poder”, prop de 200 espectadors van ser presents diumenge per veure les finals.

Finalment, moltes GRÀCIES i “gran amunt” a tots els voluntaris (més de 20 persones mobilitzades el cap de setmana) i empleats del Club Tennis Amiens Métropole – Padel & Bàdminton, sense els quals l'organització d'aquests tornejos no seria possible.

Ens veiem, sens dubte, l'any vinent per la 4a edició.

• Crèdits fotogràfics: Marine Lemoine per al TC Amiens Métropole
  • Nota de premsa: Alexandre MAILLE – Assessor de desenvolupament – ​​LIGUE DES HAUTS-DE-FRANCE
  • Christian DENIS: President del Comitè de Somme
  • Pascal HADUCH: President TC Amiens Métropole