Cedric Catterman, gerent de Padel Factory Pau, arriba al nostre micròfon durant la segona etapa del Cupra Padel Gira 2024.

Un nou club amb vuit pistes

“Vaig començar padel el 2019 i va ser realment un dels favorits. I així, em vaig plantejar la qüestió de canviar completament la carrera professional i de sobte començar un projecte padel. Vaig començar el meu projecte en aquell moment i es va implementar el 2020 en un primer club amb quatre camps. Hi havia una bona dinàmica, va enlairar molt ràpid, i vaig decidir començar amb un projecte de vuit pistes i hi vam obrir fa molt poc a uns 200 metres de l'antic i en un projecte de sobtats 8 pistes en terreny nou”. 

“Ja havia jugat una mica a tennis, però realment no era el meu esport preferit, era més esquaix que jugava amb força regularitat, un o dos cops per setmana, però no a un gran nivell. Els jocs de raqueta sempre han estat una passió per a mi: el ping-pong, una mica de pilota també”.  

Cedric Catterman

Excel·lent comentari per al Cupra Padel Torre!

"Hem tingut un gran feedback. Ho vaig viure l'any passat com a jugador PadelNBlock a Mont-de-Marsan, conec molt bé el club i els directius i Cupra em va acostar per fer aquest pas. Per mi era important fer-ho perquè com a jugador m'ho vaig passar molt bé amb moltes activitats, és obert a tothom, als nens, als espectadors...

Els comentaris que hi he rebut són grans moments per a tothom, els espectadors, els jugadors, els nens. És un esdeveniment que val la pena mantenir!" 

https://youtu.be/5zIjLl1Brl4
Dorian Massy

Nou seguidor de padel, Em fascina aquest esport dinàmic que combina estratègia i agilitat. Trobo en el padel una nova passió per explorar i compartir amb tu Padel Magazine.