Pablo Lijo i Javi Ruiz continuen la seva marxa cap al Campionat d'Espanya de Padel 2021. Ens retrobarem demà a la final!

Pesant a la final masculina!

En contra de la parella que tenia més impressionat als quarts de final, Allemandi / Nieto, Pablo Lijo i Javi Ruiz van continuar amb la seva impecable actuació en aquesta competició. Els dos compatriotes que encara no han perdut cap set al WiZink Center guanyen 6/3 6/2.

Aquests dos jugadors d'esquerres demostren que són bastant capaços de jugar molt bé junts. Molt còmodes en una configuració de "tennis" en atac, plantegen moltes preocupacions als seus oponents per la seva mida i potència. A la dreta en defensa, Javi Ruiz demostra que és bastant capaç de resistir certs especialistes en el lloc del WPT: Allemandi, doncs, però també Diestro, Sanz i Gadea!

Demà, aquesta nova parella trobarà els favorits de la competició Javi Garrido i Martin Di Nenno al seu camí. L'argentí i l'andalús, guanyadors avui de Semmler/Alba (6/3 6/4), tindran la frescor per a ells.

Javi Garrido Martin Di Nenno Semifinal del CEP 2021

Efectivament, el 4t i el 20, que van començar una volta més tard per la seva condició de cap de sèrie, avui han jugat el seu primer partit complet de la competició. En els vuitens de final, Jairo Bautista es va lesionar en el primer set i en quart va ser Javi Leal qui va haver de perdre al final del primer set. Per tant, Javi i Martin haurien d'estar en gran forma demà!

Escenaris molt diferents per a les noies a les semifinals!

Entre les noies, la cap de sèrie 1, les bessones Rodríguez, es va espantar davant Inés Manzanaro i Gloria Muñoz. Després de perdre el primer set, les germanes van fer una molt bona remuntada per guanyar 3/6 6/3 6/4!

Prismàtics Rodríguez Cartri FEP Espanya 2021

Demà, a les 10 hores, s'enfrontaran Laia Álvarez i Andrea Colinas que no van deixar cap oportunitat a la parella Huerta/Silván: 6-2/6-1.

La trobada, que es retransmetrà en directe RTVE, anirà seguida de la final masculina.

Xan és fan de padel. Però també el rugbi! I les seves publicacions són igual de punyents. Preparador físic de diversos padel, descobreix publicacions atípiques o tracta temes d’actualitat. També us dóna alguns consells per desenvolupar el vostre físic padel. Clarament, imposa el seu estil ofensiu com al camp de padel !