Charlotte Gabas, un autèntic habitual de padel, forma part del Team Bleu Laura Clergue. Ens va parlar de laAll Star Remontada Padel.

Practica regularment padel per seguir progressant

La primera vegada que vaig jugar padel, va ser l'any 2015 a Espanya, al torneig de tennis de Madrid.

Pel que fa a la meva pràctica actual, no entreno prou. M'agradaria molt jugar molt més regularment, però em costa una mica amb el meu horari. Des de l'obertura de les pistes de l'Aquaboulevard, hem pogut entrenar més perquè està just al costat de les nostres oficines de Canal+. Intento jugar un cop per setmana, però no sempre és fàcil.

Quan sóc al sud, jugo molt amb el meu germà i la meva cunyada que estan bojos per padel.

Desig de jugar tornejos per mesurar el teu nivell

M'agradaria fer més tornejos, faig una crida a la gent que els agradaria fer-los amb mi. M'agradaria poder valorar millor el meu nivell de joc. Sento que estic progressant, però m'agradaria molt seguir endavant, sobretot en defensa. Encara tinc avenços per fer, sobretot amb les finestres dobles, fa una mica de pànic!

Els tornejos són la millor manera de progressar padel. Vaig fer un P250 amb el meu germà, el nivell era realment massa alt, però va ser una gran experiència, vaig entendre moltes coses sobre el terreny.

Continua aprenent amb la teva capitana Laura Clergue

Treballem junts a Canal +, és genial tenir-lo amb nosaltres. Em va donar alguns consells i em va demanar que estigués segur dels meus trets, que no arrisqués. Utilitzar sovint la meva volea de revés, que ella troba força bé.

charlotte gabas
Léa Deutsch

Apassionat Padel des del 2018 amb nombroses experiències en comunicació i creació de continguts, vull compartir amb vosaltres la meva passió a través dels meus escrits.