Centra't en Charlotte Soubrié, l'actual jugador número 180 del rànquing FIP, i número 7 del rànquing francès.

El seu debut a la padel

“Vaig començar padel el 2018. La primera vegada va ser al meu club, Stade Tolousain, que va ser convidat a participar a l'Open de padel que es va celebrar a la Place du Capitole. Vaig jugar el torneig femení amb Marylin Lafouresse i després vam participar en algunes competicions juntes.

Durant el My Padel Tour, una discussió amb l'entrenador de l'època Patrick Fouquet em va motivar a jugar tornejos fora de la regió. Així vaig començar la meva associació amb Marianne Vandaele, que ja era internacional. Vam tenir bons resultats, vam aconseguir reunir la selecció, a Roma, durant el Campionat d'Europa del 2019".

Una nova etapa amb Lucile Pothier

"Després d'aquests dos anys amb Marianne, em vaig traslladar a la dreta amb Élodie Invernon, després vaig tornar a l'esquerra amb Carla Touly l'any passat, i aquest any amb Lucile Pothier. La nostra associació va començar bé amb a Títol Urban P2000Padel Carquefou. Després vam fer una final junts a l'Interclubs amb l'Stade Toulousain, després un quart de final a Itàlia, i aquí tornem de Barcelona on malauradament vam perdre en vuitens (6/3 6/3) contra Ana Varo (80) i Amanda. Girdo (109).”

“Estem contents d'haver guanyat el nostre primer P2000 junts i d'haver participat al FIP. Actualment tenim un petit problema, que és que tenim dos objectius no necessàriament compatibles: millorar en el circuit internacional fent FIP ​​tan bon punt ens puguem alliberar professionalment, però també jugar al circuit francès”.

Pothier Soubrié títol P2000 Carquefou 2024

Quins són els objectius d'aquesta temporada?

“Volem fer-ho bé al circuit nacional però també millorar a nivell internacional. Allà vam optar per anar a la FIP de Barcelona en comptes del P2000 de Caen per guanyar experiència ambdós. Si les dues competicions no s'haguessin fet al mateix temps, també hauríem fet el P2000.

Volem actuar a França, sobretot durant els Campionats de França i pujar al rànquing FIP, que ens permetria participar a la P2 de Bordeus i Roland-Garros.

L'objectiu és, per descomptat, ser seleccionat per a l'equip francès per als Campionats d'Europa i del Món".

“Amb tornejos com Roland-Garros, on vaig tenir l'oportunitat de jugar l'any passat o durant el World Padel Tour de Tolosa de Llenguadoc on vaig poder tocar davant dels meus amics i familiars, et fa venir ganes d'implicar-te per poder reviure moments així”.

El seu pitjor record padel

“El Campionat del Món de Dubai, quan vam perdre contra Bèlgica. Realment, va ser terrible. Quan representes França, que és una cosa que em preocupa molt, perdre un partit com aquest em fa molt mal. Em va costar molt superar-ho. Durant dues setmanes, no vaig sortir de casa excepte per anar a treballar. Hem de millorar per evitar que moments com aquest tornin a passar”.

Els seus millors moments padel

"La meva primera selecció, la primera vegada que vaig poder portar aquesta samarreta blava, escoltar la Marsellesa... Són emocions molt fortes, m'encanta aquesta sensació de representar el meu país".

“Quan vaig guanyar el meu primer P2000, va ser l'any passat amb Carla Touly a Tolosa, davant de tots els meus amics i familiars. Vam sortir d'un partit perdut en tres sets a la classificació a Roland-Garros que ens havia donat dues o tres nits sense dormir, i vam aconseguir recuperar-nos amb aquesta victòria!”.

"També hi va haver aquest primer títol de campió de França amb l'Stade Toulousain, és el meu club preferit, el meu club de sempre, i guanyar els primers Interclubs i portar el trofeu a casa, va ser un moment excepcional".

“La final contra Espanya durant l'Europeu de Marbella... La victòria amb Alix contra Itàlia a Doha, el Campionat del Món Sènior Plus d'Alacant on vam guanyar la medalla d'or amb Mélanie a l'Open, va ser increïble, la medalla de plata a les nacions. competició, segueix sent un record increïble. Finalment, tinc molts records excel·lents gràcies a padel ! "

Equip Padel Maig

l'equip Padel Magazine intenta oferir-vos des del 2013 el millor de padel, però també enquestes, anàlisis per intentar comprendre el món de padel. Del joc a la política del nostre esport, Padel Magazine està al vostre servei.