Tot i que l 'equip de França està en aquest moment en plena participació a la 12è Campionat d’Europa padel, classificació World Padel Tour s'ha actualitzat.

I una vegada més ens complau veure el progrés del nostre francès en aquest rànquing.

Entre les Dames, els habituals de la taula final

A cada competició podem estar encantats de veure el nostre país representat per dos jugadors excepcionals.

De fet, per un costat tenim Alix collombo que puja fins al 29è lloc i solidifica la seva posició al TOP 30 WPT, i per l’altra Léa Godallier.

La jugadora de Papeete conserva el seu lloc número 37 de moment, però tenint en compte el seu nivell de joc, és obvi que continuarà agafant llocs en les properes setmanes.

Finalment trobem Melissa martin, que s’ha lesionat recentment i s’estanca una mica al lloc 114 del rànquing mundial.

A homes

La pregunta que ens podem fer és, per descomptat, si els nostres francesos també han aconseguit guanyar alguns llocs al rànquing mundial.

Benjamin Tison respondrà afirmativament!

De fet, l'Illa de França que ho recorda, roman el primer francès a classificar-se per a la taula final del WPT va aconseguir pujar al lloc 83. S'aconsegueix 3 llocs i millora el millor rànquing francès de la història a World Padel Tour.

Johan Bergeron ell també pot alegrar-se del seu progrés. Es remunta al lloc 110 guanyant 5 places més.
Tot i que encara no ha aconseguit arribar a la taula final, ha tingut un bon començament d’any i dels 15 partits jugats en va guanyar 9 al costat del seu company d’equip. Simón Vázquez.

Just després de trobar Bastien Blanque en el lloc 120. El Toulousain va perdre alguns llocs aquesta setmana.

Adrien Maigret mentrestant, només ha jugat un partit aquest any en el marc de la World Padel Tour, va ser durant el Mestre Marbella. i tot i una semifinal al FIP Rise de Catània, conserva el seu lloc número 179.

Després ho tenim Maxim Moreau que ocupa un lloc 268.

I, finalment, és amb el nou noi Thomas Leygue que concloguem aquesta classificació. El jove jugador de l’equip de França guanya deu llocs, passant del 311 al 301!