Coello / Bela: en camí cap a una 3a victòria?

Arturo Coello i Fernando Belasteguin arriben a la seva quarta final de WPT de l'any, a l'Open d'Amsterdam, amb una victòria de tres sets sobre Alex Ruiz i Momo Gonzalez.

El 6è parell de World Padel Tour no haurà aconseguit venjar-se després de la seva derrota al Màster de Madrid davant el duo hispanoargentí Coello/Belasteguin.

I és una vegada més una victòria en 3 sets per a Bela / Coello.

En el primer set, Coello i Bela no van donar treva als seus rivals amb un primer descans en 2-1 i un punt espectacular entre els quatre jugadors que us transmetrem una mica més endavant. La parella hispano-argentina segueix la mateixa dinàmica que la setmana passada. Alex Ruiz i Momo Gonzalez fan un primer set interessant però perden 6-3.

En el segon conjunt, agafem el mateix i invertim els rols. Momo i Ruiz aconsegueixen tornar a un set arreu gràcies a un descans fet al 3r partit.

Fernando Belasteguin i Arturo Coello tornen a pujar el nivell a 3r i guanyen 6-3 4-6, 6-3. Una victòria que els porta a la final de l'Open d'Amsterdam 2022.

Jugaran aquest diumenge, en segona rotació, després de la final femenina (16 h), contra Stupa/Lima (a partir de les 18 h), que ahir va eliminar a Galan i Lebron.