Aquest cap de setmana, Arturo Coello va guanyar el seu primer Open a la World Padel Tour, fent-lo el jugador més jove en fer-ho.

Fins aquest diumenge, el jugador més jove en guanyar un Open o un Màster va ser Agustín Tapia, que va guanyar l'Estrella Damm Madrid Màster l'any 2019. El jugador de Catamarca ho va fer amb 20 anys i 14 dies i el rècord de la categoria WPT Masters encara li pertany. Però això no és tot, Tapia també ho és rècord juvenil de la Final de Màster. De fet, l'argentí havia guanyat el 2020 a Menorca quan només tenia 21 anys.

A Miami, Arturo Coello tenia 19 anys i 356 dies quan diumenge va aixecar el trofeu. Entenem, doncs, que el Valladolid no podrà batre el rècord de precocitat respecte a un Màster ja que el proper tindrà lloc a Marbella a finals de maig, la qual cosa significa que serà més gran que quan Tapia va guanyar a Madrid. D'altra banda, Arturo encara pot batre el rècord de la Final Màster. Per això, aquest any haurà de guanyar. Òbviament encara no hi som.

Tingueu en compte que aquestes tres actuacions primerenques ho són va intervenir al costat del mateix jugador: el mític Fernando Belasteguin.

L'home amb ara 226 torneigs professionals guanyats demostra que, a més de ser el millor jugador de la història, és un excel·lent mentor per als joves... i/o un excel·lent buscador de talents!

Xan és fan de padel. Però també el rugbi! I les seves publicacions són igual de punyents. Preparador físic de diversos padel, descobreix publicacions atípiques o tracta temes d’actualitat. També us dóna alguns consells per desenvolupar el vostre físic padel. Clarament, imposa el seu estil ofensiu com al camp de padel !