Després de classificar-se per al junta principal de FFT Padel Tour Perpinyà 2023 i les 3 victòries de grup, Cyril Hanouna va confiar en la increïble aventura esportiva i humana que està vivint padel.

"No era bo abans d'aquest P2000, però ara..."

Teo Zapata era monstruós. Però us diré que no era tan bo abans de començar aquest P2000. Ara que hem aconseguit superar aquestes qualificacions, estic com un boig. Estem parlant d'un quadre principal en el P2000 de totes maneres, els tornejos d'elit del circuit francès.

Jugo tot el temps. I jugar amb en Teo és una gran oportunitat. M'aporta molt tàcticament. Crec que aquí em sento millor que abans.

Aconsegueixo defensar millor, prendre el meu temps. Em sento més segura.

Teo Zapata com a Kylian Mbappe

Cal dir-ho, en Teo supera els oponents. Fins i tot quan no toca la pilota, els frustra.

És com Kylian Mbappé al futbol, ​​jugarem de manera diferent perquè hi ha un jugador excel·lent davant. Teo, és el mateix, els contraris estan obligats a no jugar com sempre. Han de canviar de joc.

Jugar amb Teo regularment també és un avantatge. Ens coneixem cada cop millor i tenim una tàctica que comença a donar els seus fruits.

Una entrada al Top 200?

Vam fer diversos torns a P1000, ara aquest 16è a P2000.

Per a aquest P2000, tenia previst tornar després dels meus partits d'avui. Estic content, estic boig de veure què hem aconseguit fer. Tinc una parella boja. I és cert que sóc avantatjat.

Amb els punts acumulats a P1000 i en aquest torneig, crec, espero poder entrar en els 200 millors al juny. Això ja seria increïble per a mi.

"Tinc més confiança en mi mateix i es nota a la pista"

Vaig colpejar moltes pilotes. I aquesta regularitat, també ho explico per la confiança adquirida darrerament.

També vaig perdre pes, de 8 a 9 quilos. Físicament, em sento molt millor. Fins i tot en aquest 3r partit, em vaig quedar en el meu joc, i no vaig tenir absències físiques.

Abans, de vegades tenia aquests cansaments a causa dels partits acumulats. El treball físic paga. En aquest gran tie-break contra Harold Bernard i Damien Fave, físicament vaig estar bé, també mentalment. Ja no em prenc el meu temps.

L'objectiu del Top 100 és massa complicat?

Crec que abans jo també tenia por. Em vaig dir a mi mateix que no tenia res a fer aquí, no és el meu lloc.

I ara, em dic, encara que sóc molt més feble que els jugadors d'aquí, intento fer el meu paper, agafar confiança i superar els rivals.

Crec que l'objectiu dels 100 millors serà realment molt complicat. Intento obtenir resultats, em costa molt de temps. Ho perdo tot amb això padel, la meva família, els meus amics (riu)... Però m'encanta l'ambient.

Tinc por d'arribar al meu objectiu

Em fa por arribar a la meta perquè també podria baixar molt ràpid.

Ja allà, m'agradaria assaborir el rànquing del mes de juny. Perquè si ja veig un 1 davant del meu rànquing, serà increïble. Em podria impulsar encara més, aquest rànquing també em pot protegir dels millors parells (seded). Jo lluito.

Demà jugarem Mathieu Armagnac i Alexandre Toppin. Serà difícil. Intentarem crear l'explotació.

Franck Binisti

Franck Binisti descobreix el padel al Club des Pyramides el 2009 a la regió de París. Des de padel forma part de la seva vida. Sovint el veieu recórrer França anant a cobrir els principals esdeveniments de padel Francès.