L'amfitrió estrella, actualment 240è jugador francès, va anar al micròfon de Padel revista després el seu partit d'exhibició al Philippe Chatrier amb motiu de la Greenweez Paris Premier Padel Major.

"A la vida tothom busca una dona, padel tothom busca el seu esquerrà”

Padel Magazine : Aleshores, dèiem apuntar als 400 primers, després als 300 millors... i ara als 100 millors... Fins on penseu arribar?

Cyril Hanouna : "Els 100 millors, al meu entendre, caldrà temps! Allà tornaré a Espanya, entrenaré de debò. M'estic divertint, sento que avança i sobretot m'he trobat amb 2-3 tirs. Estic començant a tenir alguns automatismes. 

M'ha encantat jugar amb Benjamin (Tison), perquè és cert que jugar amb esquerra és increïble. A la vida tothom busca una dona, padel tothom busca el seu esquerrans. Actualment l'estic buscant. »

Dos nous programes al voltant del padel en TV !

Padel Magazine : Durant les teves emissions fas una publicitat fenomenal d'aquest esport. Quin és el següent pas en aquest nivell?

Cyril hanouna : " Farem Objectiu dels 100 primers que és un programa que podeu trobar a les antenes del grup Canal + i aquest cap de setmana vaig tenir una altra idea i és una primicia per Padel Magazine : jugaré 24 hores seguides a padel amb els meus amics Johan Bergeron, Adrien Maigret, Benjamin Tison... Jo també ho preguntaré a Max Moreau! I demanaré a França que ens repte, hi haurà molts regals: viatges, etc. Durant 24 hores jugaré sense parar i tots els francesos podran venir a enfrontar-me. Ho posaré en pràctica l'any vinent (el 2023) i guanyaran regals si ens guanyen en un super tie-break. »

Mira l'entrevista sencera aquí:

Nasser Hoverini

Apassionat del futbol, ​​vaig descobrir el padel el 2019. Des de llavors, ha estat un amor boig amb aquest esport fins al punt d’abandonar el meu esport favorit.