Els Béziers Padel El club és un d'aquests clubs "privats" que viuen per i per a padel. La participació anual en un circuit internacional afegit a diversos torneigs nacionals fa que aquest club sigui un lloc essencial de la padel aficionat.

Càlid, amable i competitiu. Així es va definir l'últim torneig de padel organitzat per la família Murat a Béziers Padel Club. El P100 masculí ofert el dissabte 23 de febrer va ser excepcional. Un ambient primaveral.

En total, 24 equips hauran jugat en condicions òptimes; gran sol i sense vent.

L’equip de Pau, dirigit per Paul Daulan i Olivier Fau, va guanyar contra Jimmy Vullo i François Rajnic després de més de 2 hores de partit, i un tie break de 8/6 al tercer set. Suspens garantit fins al final després de 3 punts de partit salvats. El tercer lloc és per a Benjamin Cabanel i Jim Pla.