Comentaris sobre les fases de classificació de l'Ile-de-France per als Campionats de França de padel 2019.

Organitzat al centre Casa Padel de Saint-Denis (comitè de Seine-Saint-Denis), la fase de classificació de l'Ile de France va guanyar a la final Benjamin Tison i Adrien Maigret a costa de Loïc Le Panse i Simon Boissé. A la taula femenina, el títol va ser per a Aurore De Kermadec i Virginie Ayassamy.

Lliga principal a França tant pel que fa al nivell com a la densitat, la lliga de l’Ile de France va organitzar les seves qualificacions per als campionats francesos en dues fases. El primer, com el 2018, va reunir més de 68 equips masculins als vuit campionats de comitès entre abril i juny. Els tres primers equips de cada comitè es van classificar per a la fase de lliga que es va organitzar al centre Casa Padel de Saint-Denis (Sena-Sant-Denis). Un autèntic assaig general ja que és aquest club qui organitzarà els propers campionats francesos del 27 al 29 de setembre.

La parella sagrada Tison / Maigret per a homes a l’illa de França

Els 24 equips dels comitès van competir en vuit grups de tres i el primer va arribar a la taula final on es van incloure els 16 millors equips de la lliga. No és sorprenent que les quatre parelles favorites - Tison / Maigret, Mannarino / Lapouge, Huet / Auradou, Le Panse / Boissé - fossin allà per a les semifinals. Benjamin Tison i Adrien Maigret, vicecampions vigents de França, van mantenir el seu rang després d’una final intensa i espectacular contra el duet Le Panse / Boissé (4-6, 6-4, 6-4). Sense tenir cap sorpresa, a través del seu rànquing nacional, es redactaran Huet / Auradou (tercer) i Le Panse / Boissé (segon) i, ​​per tant, es classificaran per als campionats francesos.

De Kermadec i Ayassamy titulats en dones

A la taula femenina, després de tres renúncies a l'últim minut, 12 equips van estar presents per obtenir el bitllet per a "França". Llavor número 1 del torneig, Aurore De Kermadec i Virginie Ayassamy, que després d’un gran ensurt en tres sets a la semifinal contra Renvoisé / Martin, es van coronar a la final a costa d’Aurélie Somarriba i Charlyne Tondat (6-2 , 6-1). Representaran l’illa de França als campionats francesos.