Didier Deschamps, l'antic capità de la selecció francesa de futbol i actual entrenador dels blaus, s'ha convertit en un autèntic seguidor de padel. Fins al punt, on hi juga habitualment al sud de França. “El seu esport” també està donant un gir decisiu en el seu desenvolupament.

Després Montecarlo Padel Mestre, el vam conèixer per saber més sobre els vincles que tenia amb aquest esport.

"Juga sempre que tingui l'oportunitat"

"Jo jugo padel principalment al sud-est de França. És un esport que intento practicar sempre que tinc l'oportunitat. Malauradament, amb totes les meves activitats professionals, no sempre és evident. Però en realitat, vaig descobrir aquest esport i vaig intercanviar les meves primeres pilotes l'any 2009!

I llavors recordo que també vaig fer voltes al costat de Grosella.

Com en el futbol, ​​el padel segueix sent un esport d'equip. Has de saber intercanviar amb la teva parella i intentar analitzar les posicions dels oponents per adaptar-te. Al final, crec que hi ha moltes més similituds padel podríeu pensar.

Així que és cert que el futbolista que sóc es troba perfectament en aquest esport que també és menys exigent físicament. Quan dic dur, em refereixo principalment al contacte. És cert que pots tenir sorpreses desagradables amb raquetes que telescopi, un cop fort que et arriba directament, però el contacte al futbol pot ser més dur i perillós que al futbol. padel".

“Invertir en el padel. Perquè no"

“Primer vaig començar el tennis al Centre de Formació de Nantes. Però el futbol va agafar el relleu. I m'hi vaig haver d'implicar totalment. Així, inevitablement, quan tens alguns conceptes bàsics de tennis, hi ha habilitats per jugar a tennis. padel. Aquesta és la bona notícia: us podeu divertir ràpidament amb aquest esport.

Sé que a Espanya el padel és un esport molt desenvolupat. Veiem també algunes personalitats que s'hi impliquen. el padel té molts actius en el seu joc. A més, mai he tancat la porta per emprendre un projecte padel. Però, per ser sincer, si ho faig, vull fer-ho tot el camí. I de moment, tinc molta feina per invertir-me en una altra cosa.

A Montecarlo Padel Mestre, vaig tenir l'oportunitat de conèixer jugadors professionals increïbles que ens van mostrar què era padel. També vaig poder participar en un petit torneig organitzat per Fabrice Pastor.

Al final, el padel és el meu esport. Però realment ho practico a l'oci, amb els amics. És un moment de relaxació important per a mi i em permet mantenir-me en forma!”

Franck Binisti

Franck Binisti descobreix el padel al Club des Pyramides el 2009 a la regió de París. Des de padel forma part de la seva vida. Sovint el veieu recórrer França anant a cobrir els principals esdeveniments de padel Francès.