Primer jugador turc a l'escenari internacional de Padel, Dilara Yurtkuran respon a les nostres preguntes i ens permet saber més sobre la seva carrera, la seva visió de padel i les seves ambicions.

"La meva missió és representar el meu país de la millor manera possible"

Padel Magazine : ets el primer jugador de padel turc per participar en un torneig internacional. En primer lloc, enhorabona, pots presentar-te als nostres lectors?

Dilara Yurtkuran: "Gràcies, vaig néixer i vaig créixer a Istanbul, Turquia, on vaig començar a jugar a tennis des de petit, fins que em vaig convertir en un dels millors jugadors de Turquia. He format part de la selecció nacional durant 5 anys consecutius i he participat en tornejos professionals. Quan tenia 18 anys, vaig començar a rebre ofertes de beques d'universitats americanes i vaig aprofitar la meva oportunitat. Vaig jugar a tennis a la universitat durant 4 anys i vaig obtenir una llicenciatura en màrqueting per la Universitat de North Carolina Greensboro.

Després de la universitat, vaig continuar jugant a tennis professional, cosa que em va portar a Suècia. Aquí és on vaig descobrir el padel per primera vegada i que em vaig adonar que aquest era el meu nou camí.
Ara tinc 30 anys, i després de viure 5 anys a Suècia, recentment em vaig mudar a Dinamarca amb el meu company Alexander Torssell, que és el meu suport més segur i fora de la pista. “

Padel Magazine : Què significa per a tu ser el primer jugador a entrar? padel Turc a l'escena internacional? 

Dilara Yurtkuran : " Tot i que he estat lluny de Turquia i he viscut a diferents països durant els últims 11 anys, crec que la meva missió és representar el meu país de la millor manera possible i ser el millor jugador que pugui ser. Estic orgullós i afortunat de ser el primer jugador de padel Dona turca al circuit internacional i sé que això és només el començament. Crec que hi haurà molts altres jugadors turcs que representen la nostra bandera. “

Padel Magazine : ”Tu jugues amb Sara Annvik, una jugadora sueca. Has fet un resultat excel·lent a l'APT Padel Volta a Kungsbackka, amb quarts de final. Quina és la teva opinió de la teva actuació? “

Dilara Yurtkuran: "Només era el nostre segon torneig amb la Sara i crec que vam fer una bona feina arribant als quarts de final i lluitant contra bons jugadors. La millor part d'aquest torneig ha estat veure on ens enfrontem a jugadors més experimentats. Això ens té va donar esperança i motivació per seguir treballant dur i ser millor".

"Porta la cultura d'aquest esport a Turquia"

Padel Magazine : Com jutges l'evolució de padel en Turquia ? Creus que les coses es mouen ràpidament o no prou?

Dilara Yurtkuran: "És segur que el padel evolucionarà amb força rapidesa a Turquia, sobretot a les grans ciutats per començar. Ja s'han instal·lat uns quants jutjats a diferents ciutats però n'hi ha queda molt per fer per portar la cultura d'aquest esport i difondre-ho de la manera correcta. M'agradaria participar en projectes i ajudar a desenvolupar programes de padel fent servir les meves connexions i experiència per configurar-lo bons entrenadors, programes breus i educatius, i construir una base sòlida. '

"Participa en totes les etapes de l'APT el 2022"

Padel Magazine : Quins són els vostres plans per al futur? Tens objectius personals per assolir?

Dilara Yurtkuran: “El meu objectiu és millorar el meu joc en tots els àmbits i continuar participar més sovint en tornejos d'alt nivell. La primera parada serà Espanya al novembre, on faré un entrenament intensiu durant un mes i mig.
ComAPT és el meu circuit preferit, amb el seu entorn professional i la forma en què ens cuiden durant tot l'esdeveniment,  No puc esperar per participar en tots els esdeveniments del 2022, siguin on siguin del món.

Per això Busco parella permanent per entrenar i competir, així com patrocinadors que em donaran suport en el meu camí.
D'altra banda, estic desenvolupant la meva jove empresa anomenada Padel& Viatges a Dinamarca, que se centra en la formació i els tallers padel a Suècia i Dinamarca, així com en viatges des de padel des d'Escandinàvia fins a llocs calents.

Per tant, espero tots els projectes i tornejos de padel emocionant esperant-me, tant a Escandinàvia com a Turquia".

Nasser Hoverini

Apassionat del futbol, ​​vaig descobrir el padel el 2019. Des de llavors, ha estat un amor boig amb aquest esport fins al punt d’abandonar el meu esport favorit.