Léa Godallier / Mélissa Martin a les dames e Bastien Blanqué / Johan Bergeron, en masculí, guanyen la primera etapa de la primera edició del FFT Padel Tour el 4PADEL Valenciennes.

Si a les dones, la lògica es respectava ja que el número 1 classificat de la taula va guanyar després d’una final complicada i va guanyar contra la sorprenent parella Meites / Ligi, és amb els homes que vam tenir el dret de una final excepcional i la victòria de Bergeron / Blanqué contra la parella parisenca Tison / Maigret.

Tornem aquest cap de setmana a les 4PADEL Valenciennes.

Godallier / Martin fa la feina

Gran esdeveniment per a les dones amb la victòria de Léa Godallier i Mélissa Martin en aquest primer P2000 de la història de padel Francès. Un altiplà elevat. Aquesta victòria és una conseqüència lògica per a Martin / Godallier després de fer els seus primers passos a Espanya en el món professional del circuit de World Padel Tour. Es va haver de controlar la pressió i ho va fer amb desconsol.

Primera a les semifinals, va jugar contra Vo / Feaugas, la parella que l’havia guanyada fa unes setmanes al P1000 de Beausoleil. Si Godallier / Martin va tenir un bon partit, Vo / Feaugas es va perdre una mica la semifinal amb diverses faltes no provocades. Pèrdua en 2 sèries 6/3 6/3.

A la final, Godallier / Martin va jugar contra el número 4 del torneig Meites / Ligi. Barret a aquesta parella que ha tingut un gran torneig amb una molt bona semifinal contra la perillosa parella Vandaele / Soubrié.

Recordem que Marianne Vandaele és una antiga membre de l'equip de França i que, amb la seva parella, van caure el cap de sèrie 2 del torneig: Lovera / Casanova en 2 sets (6/2 6/4).

Un final estrany: Mélissa Martin i Léa Godallier van caure en el fals ritme imposat per Line Meites i Fiona Ligi. Sobre el paper, Line i Fiona no eren les favorites. Tàcticament, per tant, van intentar no donar ritme als seus bateadors. Una tàctica rendible, però insuficient per inclinar la balança. Victòria en 2 sets per Godallier / Martin: 6/4 6/4.

Blanqué / Bergeron reviu

Quina final! Quin viatge! Bastien Blanqué i Johan Bergeron haurien de recuperar el primer lloc a França després de la victòria davant Adrien Maigret i Benjamin Tison a la final de la FFT Padel Tour Valenciennes. Una gran final de 3 sets molt ajustats: 7/6, 4/6, 7/5.

Una victòria molt important que va més enllà del marc d’aquesta competició. Per Blanqué / Bergeron, és sobretot un torneig que els permet llançar la seva temporada després d’un complicat inici a Espanya. Si Bastien i Jo ja no juguen junts a Espanya, continuen sent socis a França. I la màgia continua funcionant per a aquests dos jugadors que entrenen i juguen a Espanya.

Tot i així, Adrien Maigret i Benjamin Tison van arribar a aquest torneig amb total confiança i 0 derrotes a França el 2019. Gairebé 4 mesos de competició i victòries invictes en el torneig contra Carité / Lara Salines i sobretot Scatena / Bernils a la meitat. final a "aquesta part de la pintura de la mort”Com els agradava recordar als jugadors.

Per a Blanqué / Bergeron, va ser la seva primera gran prova després d’una victòria de semifinals relativament fàcil contra Moreau / Ritz.

I, no obstant això, els campions francesos de padel en el títol oferir un servei excepcional. Van ser pocs a l'inici d'aquesta final a creure en l'èxit de Blanqué / Bergeron. Va aconseguir frustrar les previsions.

Aquest primer pas posa en marxa el FFT Padel Tour en molt bona dinàmica. Segona parada al magnífic club d'Esprit Padel Lió del 10 al 12 de maig.